Lavendelolie - Økologisk

Lavendelolie - Økologisk

Pris fra 50,00 DKK

(inkl. moms)
Baseret på 1 anmeldelse
Anmeld produkt - Se anmeldelsen

Økologisk ægte æterisk Lavendelolie, udvundet ved dampdestillation af Ægte Lavendel (Lavandula Angustifolia)

Oprindelsesland Frankrig. 

Lavendelolie er også kendt som Lavender Oil & Lavandula Oil. 

Bruges til egen fremstilling af kosmetik, cremer, lotions, massageolier, hårolier, aromaterapi, duftolier osv. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

Se også vores økologiske Lavendinolie

INCI: Lavandula Angustifolia Flower Oil 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Lavendelolie 

5 ml 50,- kr.
10 ml 95,- kr.
20 ml 160,- kr.
30 ml 210,- kr.
50 ml 300,- kr.
100 ml 550,- kr.
250 ml 950,- kr.

Lavendel er kendt for at være:  smertestillende (analgetisk), virke mod kramper (antikonvulsiv), antidepressiv, betændelsesdæmpende (antiphlogistisk), virke mod reumatiske lidelser (antireumatisk), virke mod betændelse (antiseptisk), muskelspasme undertrykkende (antispasmodisk), bekæmpe reproduktion af vira i celler (antiviral), bakteriedræbende (baktericid), bekæmpe luft i maven (carminativ), fremme udledning af galde (kolagogue), helende (cikatrisant), cellebeskyttende (cytofylaktisk), lindre næse forstoppelse (dekongestant), som deodorant og parfume og som vanddrivende (diuretikum).

Biologer anser lavendel som en af de mest nyttige og alsidige æteriske olie til terapeutiske formål. Lavendel er den essentielle olie, der oftest er forbundet med heling af forbrændinger og helbredelse af huden. Lavendel har også antiseptiske og smertestillende egenskaber, som kan lindre smerten ved en forbrænding og forhindre infektion. Det har også cellebeskyttende egenskaber, der fremmer hurtig helbredelse og hjælper med at reducere ardannelse. Lavendel er et populært valg blandt både aromaterapeuter og massage terapeuter til en kombination af terapeutisk kvalitet og behagelig blomstret duft.

Oprindelsesland: Frankrig

Dosering: Max 1%. Æterisk lavendelolie må aldrig anvendes ufortyndet da den er for stærk.

Kun til udvortes brug.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Linalool, limonen & geraniol.

Olien opbevares køligt, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Advarsel: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

INCI: Lavandula Angustifolia Flower Oil

Kommentarer 1