FRAGTFRI TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 400,- KR. | DANSK WEBSHOP - HURTIG LEVERING

Hedenhus Logo

Returnering

Returnering af ordrer/varer

Har du fortrudt købet skal du sende varerne til os inden 14 dag fra du har modtaget dem, det gøres ved at sende den til: Hedenhus ApS Gravene 22 7860 Spøttrup Og brug denne mail som modtager mail: kontakt@hedenhus.dk Husk enten at vedlægge den medfølgende pakkeseddel eller en seddel med dit ordrenummer så vi kan se hvem pakken er fra. Eller du kan sende som pakkeshop pakke til GLS pakkeshop: Dagli’Brugsen Oddense, Gravene 1, 7860 Spøttrup Se i øvrigt handelsbetingelserne her for mere information om fortrydelse. Og se dine rettigheder i forbindelse med fortrydelse af køb hos Forbrug.dk

Returportalen – nemt og hurtigt

Du kan bruge vores returportal til hurtigt og nemt købe returlabel for 45,- kr. til din retur pakke. Vores returportal håndteres af Shipmondo, gå til retur portalen her.

Behandlingstid

Returpakker behandles som regel indenfor 1-2 hverdage fra de er her på adressen eller afhentet i pakkeshop.

Refundering

Efter behandlingen refunderer vi i henhold til lovgivningen, refunderingen sker til det kort der er anvendt til at købe med. Er dette ikke muligt, beder vi om et kontonummer hvortil vi kan overføre beløbet.

Hvorfor sender I ikke bare en returlabel med i pakken?

Vi har bevidst valgt ikke at sende en returlabel med ordrerne, da det er et enormt resursespild med alle de pakkelabels som skal printes, sendes med, og oftest bare bliver smidt ud. Det går imod alt hvad vi står for, hvor vi forsøger at undgå for meget spild, så vi har i stedet valgt at have returportalen som løsning.