Lavendinolie - Økologisk
Lavendinolie - Økologisk

Lavendinolie - Økologisk

Varenr.: 1087_10

Normalpris46,00 kr
/
inkl. moms

størrelse
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Ægte æterisk Lavendinolie, udvundet ved dampdestillation af Lavendel Hybrid(Lavandin hybrid).

Lavendin har en mere skarp og kraftig, men mindre kompleks duft i forhold til ægte lavendelolie.

Lavendinolie er også kendt som: Lavendin Oil, Lavendel Hybrid Oil, Lavendin Super Oil, Lavendin Olie & Lavendin Olie.

Bruges til egen fremstilling af kosmetik, cremer, lotions, massageolier, hårolier, aromaterapi, duftolier osv.

Se også vores økologiske Lavendelolie.

INCI: Lavandula Hybrida Herb Oil

Hybrid Lavendel er ofte nemmere at dyrke, mere hårdføre og giver et større udbytte, derfor er hybrid lavendel olie billigere at fremstille.

Kemisk set er Lavendinolie meget lig ægte lavendelolie, det er primært aromaens styrke der er anderledes.
Lavendin er kendt for at være: smertestillende (analgetisk), virke mod kramper (antikonvulsiv), antidepressiv, betændelsesdæmpende (antiphlogistisk), virke mod reumatiske lidelser (antireumatisk), virke mod betændelse (antiseptisk), muskelspasme undertrykkende (antispasmodisk), bekæmpe reproduktion af vira i celler (antiviral), bakteriedræbende (baktericid), bekæmpe luft i maven (carminativ), fremme udledning af galde (kolagogue), helende (cikatrisant), cellebeskyttende (cytofylaktisk), lindre næse forstoppelse (dekongestant), som deodorant og parfume og som vanddrivende (diuretikum).

Lavendinolie til hudpleje brug:

Lavendinolie hjælper sår med at hele hurtigere og beroliger irriteret hud, derfor er Lavendinolie ofte god at anvende til cremer, lotioner og geler mod akne.
Lavendinolie er ekstremt afslappende, så den er et godt valg til en natcreme.
Brug Lavendinolie i bade bomber og bade salte da det er meget afslappende og giver en masse dejlig duft.

Lavendinolie til hårpleje brug:

Lavendinolie har en skarpere duft end ægte lavendelolie, så den fremstår også stærkere i en shampo.

Kan blandes med Geraniumolie og/eller Rosmarinolie for en super god urte duft i en shampoo.

Lavendinolie til andet brug:

Lavendinolie er god som smertestillende, så olien virker godt i en massageblanding til stive og ømme muskler.
Lavendinolie er en beroligende og afslappende olie, når den bruges i små mængder og ofte synes den at være mere afslappende end ægte lavendelolie.

Anbefalet dosering: Max 1%.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Linalool, limonen & geraniol.

Olien skal opbevares i lukket beholder ved stuetemperatur eller køligere, bør ikke stå i direkte sollys.

Advarsel: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.

Ved bestilling inden kl. 13 på hverdage sender vi ordren samme dag, efter kl. 13 sendes ordren den efterfølgende hverdag.