Æteriske olier

Rene ufortyndede æteriske olier af den fineste kvalitet, til fornuftige priser. Vi sælger kun de bedste æteriske olier, og kun økologiske!


{{amount}}

Stort udvalg af 100% rene æteriske olier

Vi har et godt udvalg af økologiske æteriske olier her på hedenhus.dk vi udvælger de bedste olier vi kan finde. Vi går kun efter økologiske olier da vi ved at de olier kommer i direkte kontakt med vores hud, og da vores hud i forvejen kommer i kontakt med mange forskellige kemikalier i vores hverdag, så er der ingen grund til at kemikalierne også kommer fra vores olier, så derfor udvælger vi nøje de olier som vi vælger at sælge. Vi undgår æteriske olier som er udvundet ved hjælp af kemikalier, så vores æteriske olier er udvundet ved koldpresning, varmpresning eller vanddestillering. Vi tilsætter intet til vores æteriske olier og vi fortynder dem heller ikke, vores æteriske olier er rene og ægte.

Æteriske olier til meget fornuftige priser

Selvom vi sælger kvalitets æteriske olier, så vil du opleve at priserne ofte er lavere her hos os end du finder andre steder, det er primært fordi vi ikke har en fysisk butik og dermed ikke har store udgifter til husleje personale, men det er også fordi at hos os kommer profit ikke forud for alt andet.

Udvalget udvides løbende som vi finder flere gode økologiske æteriske olier som vi vurderer til at være af den rette kvalitet. Men står du og mangler en æterisk olie som du ikke kan finde i shoppen, så skriv endelig til os, så vil vi se om vi kan skaffe den til dig til en fornuftig pris og selvfølgelig til den bedste kvalitet.

Anvendelses muligheder for æteriske olier

Æteriske olier har utrolig mange anvendelses muligheder. Æteriske olier er den meget koncentrerede essens af det materiale den er udvundet af. Alle æteriske olier har en række fordele som man kan udnytte, det er alt fra antibakterielle til beroligende og under hver æterisk olie har vi beskrevet hvad netop den olie er god for.

De mest brugte metoder at udnytte de æteriske olier er ved at bruge dem i cremer, bruge dem i en æterisk olie brænder eller æterisk olie diffuser som spreder aromaen af den eller de æteriske olier du bruger, og mange af olierne kan også bruges som smagsgiver i slik, drikke og mad.