Æteriske olier

Rene ufortyndede æteriske olier af den fineste kvalitet, til fornuftige priser. Vi vælger kun de bedste æteriske olier, og kun de økologiske!


{{amount}}

Vi har et godt udvalg af økologiske æteriske olier her på hedenhus.dk vi udvælger de bedste olier vi kan finde. Vi går kun efter økologiske olier da vi ved at de olier kommer i direkte kontakt med vores hud, og da vores hud i forvejen kommer i kontakt med mange forskellige kemikalier i vores hverdag, så er der ingen grund til at kemikalierne også kommer fra vores olier, så derfor udvælger vi nøje de olier som vi vælger at sælge. Vi undgår æteriske olier som er udvundet ved hjælp af kemikalier, så vores æteriske olier er udvundet ved koldpresning, varmpresning eller vanddestillering. Vi tilsætter intet til vores æteriske olier og vi fortynder dem heller ikke, vorews æteriske olier er rene og ægte.

Selvom vi sælger kvalitets æteriske olier, så vil du opleve at priserne ofte er lavere end andre steder, det er primært fordi vi ikke har en fysisk butik og dermed ikke har store udgifter til husleje personale, men det er også fordi at hos os kommer profit ikke forud for alt andet.

Udvalget udvides løbende som vi finder flere gode økologiske æteriske olier som vi vurderer til at være af den rette kvalitet. Men står du og mangler en æterisk olie som du ikke kan finde i shoppen, så skriv endelig til os, så vil vi se om vi kan skaffe den til dig til en fornuftig pris og selvfølgelig til den bedste kvalitet.