20%

Bergamotolie – Økologisk

Varenummer: 1205
(1 kundeanmeldelse)

49,00 kr.450,00 kr.
39,20 kr.360,00 kr.

Ugens Tilbud
x

Betalingsmuligheder

Varenummer: 1205 Kategori:

Beskrivelse

Økologisk ægte æterisk Bergamotolie fremstillet ved dampdestillering af skallen fra økologisk Bergamot (Citrus aurantium bergamia) Frugten kaldes også bergamotte eller bergamotappelsin.

Bergamotolie har en opløftende citrus- og frugtagtig duft med varm, krydret, blomster note.

Olien er også kendt som Bergamot oil eller Bergamia Fruit Oil.

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume, aromaterapi osv.

INCI: Citrus aurantium bergamia Fruit Oil

Bergamotolie er kendt for at være inflammationshæmmende, sammentrækkende og talg regulerende.

Bergamotolie har mange forskellige anvendelsesmuligheder, her er nævnt nogle eksempler:

Bergamotolie til hudpleje brug:

Bergamotolie er især velegnet uren og fedtet hud men kan anvendes til alle hudtyper.

Bergamotolie er et godt valg til hudpleje lotion og gel til fedtet hud eller hud med tendens til akne, da det er antiseptisk og stimulerer blodcirkulationen.

Bergamotolie dræber de bakterier der får sved til at lugte, så det er en fremragende valg i en deodorant såvel som at have en frisk, citrus duft.

Bergamotolie er fremragende at bruge til afslappende, men alligevel opløftende massagecremer og olier.

Bergamotolie er traditionelt blevet anvendt af kvalificerede aromaterapeuter i cremer til eksem og psoriasis.

Bergamotolie til hårpleje brug:

Bergamotolie tilføjer en dejlig frisk topnote til en shampoo, body wash eller balsam, der gør den til en ideel måde at starte dagen på.

Bergamotolie til andet brug:

Bergamotolie kan anvendes I en oliebrænder eller diffuser til at rense et rum og skabe et opløftende atmosfære.

Bergamotolie er især et godt match i blandinger med andre af citrus olier f.eks. Appelsinolie, Citronolie, Grapeolie, Mandarin Olie, Rød Mandarin Olie.

Bergamotolie kan blandt andet anvendes med Lavendelolie som er en klassisk duft til aromaterapi. Lavendel bruges ofte i hud, hår og akne produkter og behandlinger.

Bergamotolie kan blandt andet anvendes med Tea Tree Olie. Tea Tree Olie har antibakterielle egenskaber og kan bekæmpe akne og lindre hudinflammation.

Bergamotolie kan blandt andet anvendes med Kamilleolie. Kamilleolien er beroligende som en Tea Tree Olien og anvendt på huden kan kamille også virke opløftende på humøret.

Bergamotolie bruges ofte i bolsjer blandt andet til at give den velkendte althea smag.

Bergamotolie er mildt fotosensibiliserende, så den bør ikke anvendes i solbadningsprodukter.

Anbefalet dosering: Max 1%.

Olien skal opbevares i lukket beholder ved stuetemperatur eller køligere, bør ikke stå i direkte sollys.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen, linalool, geraniol, citral & citronellol.

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Yderligere information

Vægt N/A

1 anmeldelse af Bergamotolie – Økologisk

  1. Anne Hansen (verificeret ejer)

    Den har sådan en lækker duft

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bergamotolie – Økologisk

Pris: 49,00 kr.450,00 kr.
39,20 kr.360,00 kr.
udsolgt