Enebærolie - Økologisk
Enebærolie - Økologisk

Enebærolie - Økologisk

Varenr.: 1043_5

Normalpris56,00 kr
/
inkl. moms

størrelse
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Ren æterisk økologisk Enebærolie fremstillet ved vanddampdestillering af bær fra økologisk Enebær (Juniperus communis).

Olien kendes også som Juniper Berry Oil.

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume og aromaterapi osv.

INCI: Juniperus Communis Fruit Oil

Enebærolie kan hjælpe berolige nerverne, lindre angst, nervøsitet og mental udmattelse.

Olien kendt for at være nyttigt når prostata kirtlen er forstørret og bruges til at hjælpe med manglende evne til at lade urin i tilfælde af blærebetændelse og nyresten.

Enebærolie er også nyttigt for appelsinhud (cellulite) og væskeophobning.

Enebærolie hjælper generelt fordøjelsessystemet, især i tilfælde af overindtag af mad og præmenstruel oppustethed.

De terapeutiske egenskaber af enebærolie er antiseptiske, antireumatiske, antispasmodiske, astringerende, depurative, diuretiske, stimulerende, forbedring af mave og tarm system og svedfremmende.

Anbefalet dosering: Max 1%.

Olien skal opbevares i lukket beholder ved stuetemperatur eller køligere, bør ikke stå i direkte sollys.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.

Ved bestilling inden kl. 13 på hverdage sender vi ordren samme dag, efter kl. 13 sendes ordren den efterfølgende hverdag.