Patchouliolie - Økologisk
Patchouliolie - Økologisk

Patchouliolie - Økologisk

Varenr.: 1460_10

Normalpris59,00 kr
/
inkl. moms

størrelse
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Økologisk æterisk Patchouliolie fremstillet ved dampdestillering af bladene fra økologisk Patchouli (Pogostemon Cablin).

Patchouliolie har en krydret, træagtig duft, der er meget skarp.

Patchoulioliens er en gul til mørk brun, halv-tykflydende olie, der dampdestilleres fra de gærede blade af Pogostemon Cablin planten.

Patchouliolie er også kendt som Patchouli Oil.

I kosmetik anvendes Patchouliolie ofte i cremer. salver, lotions, parfume, sæber, massageolier, aromaterapi osv.

INCI: Pogostemon Cablin Leaf Oil

Patchouliolie har mange forskellige anvendelsesmuligheder, her er nævnt nogle eksempler:

Patchouliolie olie til hudpleje brug:

Patchouliolie regenererer hudcellerne og fremskynder reparationen af beskadigede hud og arvæv.

Patchouliolie reducerer rynker og åbne porer ved at tone og stramme huden.

Patchouliolie er en glimrende ingrediens til fodcremer, da olien er svampedræbende og antibakteriel.

Patchouliolie beroliger sprukken og revnet hud, så den er ideel til udendørs cremer.

Patchouliolien virker beroligende på irriteret hud, uanset om den er udsat for acne eller bare er tør hud.

Patchouliolie er en meget god ingrediens til alle olieblandinger til cremer, lotioner og geler.

Patchouli olie er en effektiv deodorant, så tilføj den som ingrediens i deodorant roll-ons og cremer.

Patchouliolie er fremragende at bruge på meget dehydreret hud for at genoprette hudens fugtigheds niveau.

Patchouliolie til hårpleje brug:

Patchouliolie regulerer fedtet hovedbund og skæl. Og tilføjer en dyb note til shampoo.

Patchouliolie til andet brug:

Patchoulioliens duft er en stærk basisnote, så olien er meget god til at dække stærkere lugte.

Patchouliolie er vanddrivende og meget effektivt, når det bruges i anti-cellulite kropsindpakninger.

Patchouliolie fremragende som insektmiddel og til at lindre efter insektbid.

Patchouliolien anses for at være et afrodisiakum, så den er dejligt i badeblandinger og badebomber.

Patchouli er en af de sjældne olier, der faktisk forbedres med alderen. Olien skal stadig lovligt have en bedst før dato, men jo ældre olien bliver, des bedre bliver duften.

Patchouli virker meget godt sammen med sandeltræolie til mere moden hud og til mænd.

Patchouli kan blandes med lavendelolie og geraniumolie i en lækker shampoo.

Patchouli kan blandes med Cypressolie, Lavendelolie og Citronelleolie som en god deodorant.

Anbefalet dosering: Max 1%.

Olien skal opbevares i lukket beholder ved stuetemperatur eller køligere, bør ikke stå i direkte sollys.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Linalool & limonen.

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.