Cypresolie - Økologisk

Cypresolie - Økologisk

Pris fra 45,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Cypresolie fremstillet ved vanddampdestillering af kogler/frø fra økologisk Almindelig cypres/Ægte cypres (Cupressus sempervirens)

Olien kendes også som Cypress Oil. Læs mere om oliens egenskaber længere nede på siden. 

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume, aromaterapi osv. 

INCI: Cupressus Sempervirens Cone Oil

5 ml 45,- kr.
10 ml 70,- kr.
20 ml 120,- kr.
30 ml 150,- kr.
50 ml 220,- kr.
100 ml 340,- kr.

Cypres er et flerårigt, koniskformet træ, der kan blive op til omkring 28 meter højt. Det er en stedsegrøn med mørkegrønne blade, små blomster og runde brungrå kogler med frø i.

Cypresolie har en træagtig, lidt krydret og forfriskende maskulin duft.

Denne olie er blevet brugt til at bekæmpe overdreven sved (især fødder), hæmorider, kraftig menstruation, olieagtig hud, reumatisme og åreknuder. Aromaterapeuter krediterer også ofte Cypresolien med at være en afslappende, nerverende beroligende æterisk olie.

Muskatelsalvieolie er kendt for at kunne være astringent, antiseptisk, antispasmodisk, hæmostatisk (stoppe blødning), hepatisk, styptisk, sudorisk, vasokonstriktor, respiratorisk.

Dosering: Max 1%. Kun til udvortes brug.

Olien kan opbevares ved stuetemperatur, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Cupressus Sempervirens Cone Oil

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen og linalool.

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0