Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop - Hurtig levering

Jasminolie - Økologisk

Jasminolie - Økologisk

Pris fra 95,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk æterisk Jasminolie fremstillet ved destillering/ekstraktion af blomsterne fra økologisk Duft-jasmins (Jasminum grandiflorum)

Et ekstrakt af Jasmin-blomster, der har en sød, blomsteragtig og intens eksotisk duft. 

Er også kendt som Jasmine Oil. 

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume, aromaterapi osv. 

Læs mere om Jasmin olien i beskrivelsen længere nede på siden. 

INCI: Jasmin grandiflorum Flower Extract 

Brug Jasminolien i badeprodukter, i en diffusor eller oliebrænder for at løfte humøret og for en dybere afslapning.

 

Jasminolie har mange forskellige anvendelsesmuligheder, her er nævnt nogle eksempler:

Jasminolie til hudpleje brug:

Jasminolien er en dejlig olie, der er effektiv for enhver hudtype fra følsom hud til såvel som tør eller fedtet hud.

Brug Jasminolien i cremer og lotioner. Olien er fremragende at bruge til forbedring af hudens elasticitet.
Jasminolien er ideel til brug til anti aging produkter, da det ikke kun hjælper med cellefornyelse, men det siges at give en følelse af selvtillid, optimisme og eufori.

Jasminolie er vidunderligt at bruge i massageolieblandinger og massagecremer, da det ikke kun er dybt afslappende, men den hjælper også mod muskelsmerter og smerter og stive lemmer.
Brug Jasminolie sammen med Geraniumolie til at regulere talgproduktion i huden.

Bland Jasminolie med Sheasmør og E-vitamin og brug blandingen på strækmærker eller ar.

Jasminolie til hårpleje brug:

Jasminolie er meget beroligende og afslappende i hårprodukter, men vær opmærksom på at der ikke skal så meget i da duften er kraftig.

 

Dosering: Max 1%.

Olien kan opbevares ved stuetemperatur, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Jasmin grandiflorum Flower Extract

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Benzylbenzoat, linalool, eugenol, benzylalkohol, benzylsalicylat, isoeugenol, limonen og geraniol.

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0