E-Vitamin olie - Naturlig

E-Vitamin olie - Naturlig

Varenr.: 1325_10

Normalpris57,00 kr
/
inkl. moms

størrelse
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Naturlig E-vitamin olie, udvundet af ikke-gensplejset (non GMO) soja - Tocopherol.

E-vitamin har et højt indhold af antioxidanter. E-vitamin tilføjer huden ekstra fugtighed.

Bruges blandt andet til at forlænge levetiden i kosmetik produkter og har diverse gode egenskaber.

Anvendes ofte i cremer, lotions, salver, hårolier, krops olier, sæber m.m.

INCI: Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder E-vitamin

E-vitamin spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af hudceller og membraner mod skader. Denne beskyttelse strækker sig mod at stoppe skader på huden mod UV-stråler, forurenende stoffer og aldring. E-vitamin giver en dyb fugtighed for huden, samtidig med at huden kan trække vejret, fungere naturligt og dermed bidrage til at reducere synlige rynker.

E-vitamin har en naturlig anti-oxidering af vegetabilske olier således at levetiden for kosmetiske produkter med vegetabilske olier forlænges da E-vitamin modvirker harskning af disse olier.

E-vitamin udvundet fra Soja er meget tykt, så derfor er der tilsat økologisk solsikkeolie for at fortynde e-vitaminen. Der er ca. 30% solsikke olie tilsat.

Anbefalet dosering: 0,5% til 2%.

Farve: mørk gul/brun.

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.