Jasminolie - Økologisk
Jasminolie - Økologisk

Jasminolie - Økologisk

Varenr.: 1155_5

Normalpris71,00 kr
/
inkl. moms

størrelse
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Økologisk æterisk Jasminolie fremstillet ved destillering/ekstraktion af blomsterne fra økologisk Duft-jasmins (Jasminum grandiflorum)

Et ekstrakt af Jasmin-blomster, der har en sød, blomsteragtig og intens eksotisk duft. 

Er også kendt som Jasmine Oil. 

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume, aromaterapi osv. 

INCI: Jasmin grandiflorum Flower Extract 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Jasminolie

Brug Jasminolien i badeprodukter, i en diffuser eller oliebrænder for at løfte humøret og for en dybere afslapning.

Jasminolie har mange forskellige anvendelsesmuligheder, her er nævnt nogle eksempler:

Jasminolie til hudpleje brug:

Jasminolien er en dejlig olie, der er effektiv for enhver hudtype fra følsom hud til såvel som tør eller fedtet hud.

Brug Jasminolien i cremer og lotioner. Olien er fremragende at bruge til forbedring af hudens elasticitet.
Jasminolien er ideel til brug til anti aging produkter, da det ikke kun hjælper med cellefornyelse, men det siges at give en følelse af selvtillid, optimisme og eufori.

Jasminolie er vidunderligt at bruge i massageolieblandinger og massagecremer, da det ikke kun er dybt afslappende, men den hjælper også mod muskelsmerter og smerter og stive lemmer.
Brug Jasminolie sammen med Geraniumolie til at regulere talg produktion i huden.

Bland Jasminolie med Sheasmør og E-vitamin og brug blandingen på strækmærker eller ar.

Jasminolie til hårpleje brug:

I hårpleje har Jasminolie mange fordele. Olien er god til at fugte tørt og kruset hår samt forhindre det i at blive filtret. Jasminolie kan styrke håret, og oliens antimikrobielle egenskaber er effektive til behandling af lus og hovedbundsinfektioner. Du kan også bruge jasminolie til at fugte og helbrede tør hovedbund. Jasminolie er meget beroligende og afslappende i hårprodukter, men vær opmærksom på at der ikke skal så meget i da duften er kraftig.

Anbefalet dosering: Max 1%.

Olien skal opbevares i lukket beholder ved stuetemperatur eller køligere, bør ikke stå i direkte sollys.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Benzylbenzoat, linalool, eugenol, benzylalkohol, benzylsalicylat, isoeugenol, limonen og geraniol.

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.