Zinkoxid

Zinkoxid

Pris fra 30,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Ren Zinkoxid uden nanopartikler. Renhed på over 99%. 

Zinkoxid er også kendt som zink-oxid, zinkoxyd og zinc oxide. 

Anvendes blandt andet i kosmetik i f.eks. solcreme, makeup, lotions osv. 

Zinkoxid er specielt god til at beskytte mod solens UVA og UVB stråler. 

INCI: Zinc Oxide 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Zinkoxid 

50 g 30,- kr.
100 g 43,- kr.
250 g 90,- kr.
500 g 160,- kr.
1 kg 250,- kr.
2,5 kg 425,- kr.
5 kg 700,- kr.

Zinkoxid er pulveriseret, oxideret zink af det naturlige forekommende mineral, zinkit, og anvendes i en bred vifte af produkter. Zinkoxid giver gode beroligende virkninger i mange hudpræparater. Zinkoxid har desuden den egenskab at den giver 28 gange hudens naturlige beskyttelse mod skadelige UVA og UVB stråler.

Læs mere på Miljøstyrelsen hjemmeside om "EU godkender zinkoxid som UV-filter i solcreme".

Zinkoxid er naturlig anti inflammatorisk der har milde antibakterielle egenskaber, Zinkoxid anvendes i en bred vifte af hudbeskyttelsesmidler, blødgørende salver, solcreme produkter, sæber og i salver til at hjælpe dem, der er udsat for acne. Når Zink-oxid anvendes i solcreme og makeup giver den en høj beskyttelse for huden mod UV og anden skade. Når Zinkoxid anvendes i solcreme produkter virker Zinkoxid som en fysisk blokering mod solens ultraviolette (UV) stråling, der hjælper med at reducere eller forhindre solskoldning og for tidlig aldring af huden

Fordi Zinkoxid ikke er vandopløseligt, skal det kombineres med et bærermiddel for at være mest effektivt. Nogle lotioner eller cremer indeholder zinkoxid, så de olieagtige stoffer siver ind i huden, og Zinkoxid danner så en barriere over dem, og dermed er fugtigheden forseglet.

Zinkoxid bruger også til bekæmpelse af trådalger i damme og akvarium.

INCI: Zinc Oxide

Kommentarer 0