Zinkoxid

38,00 kr.795,00 kr. (inkl. moms)

Earn up to 795 point.
x
  • Hurtig afsendelse
  • Dansk webshop
  • Sikker betaling
  • Se fuld beskrivelse af varen længere nede på siden.
Flere betalingsmuligheder
Varenummer (SKU): 1750 Kategorier: ,

Ren Zinkoxid uden nanopartikler. Renhed på over 99%.

Zinkoxid er også kendt som zink-oxid, zinkoxyd og zinc oxide.

Anvendes blandt andet i kosmetik i f.eks. solcreme, makeup, lotions osv.

Zinkoxid er specielt god til at beskytte mod solens UVA og UVB stråler.

SPF faktoren på Zinkoxid er 1,6 per pr. procent andel i en blanding. Det vil sige at hvis din blanding indeholder 10% Zinkoxid så er din blanding SPF 16* (10 * 1,6).

Omvendt kan du udregne en ønskes SPF, f.eks. hvis du ønsker en SPF 30*, så skal din blanding indeholde 18,8% Zinkoxid (30 / 2,6).

(*)SPF værdien er kun baseret på Zinkoxid, bruger du f.eks. olier der også har en SPF værdi, så kan blandingens totale SPF værdi være højere.

INCI: Zinc Oxide

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Zinkoxid

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zinkoxid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ZinkoxidZinkoxid
38,00 kr.795,00 kr. (inkl. moms)Vælg variant
Scroll to Top