Helicrysum Olie / Immortelle Olie - Økologisk

Helicrysum Olie / Immortelle Olie - Økologisk

Pris fra 100,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Helicrysum Olie fremstillet ved vanddampdestillering af blomsterne fra økologisk Karryplante (Helichrysum italicum)

Olien kendes også som Immortelle Olie og Helichrysum Oil. Læs mere om oliens egenskaber længere nede på siden. 

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume, aromaterapi osv. 

INCI: Helichrysum Italicum Flower Oil 

2,5 ml 100,- kr.
5 ml 170,- kr.
10 ml 290,- kr.
20 ml 500,- kr.
30 ml 690,- kr.

Helicrysum æterisk olie er destilleret fra Helichrysum blomster og er meget anvendt i helbredende produkter. Helichrysum er også kendt af sit franske synonym Immortelle, som betyder "evigt".

Helicrysum Olie / Immortelle Olie har antiseptiske, anticatarrhale, antikoagulerende, antispastiske, antiinflammatoriske, antivirale og antibakterielle egenskaber.

Helicrysum æterisk olie menes at spille en vigtig rolle ved behandling af kredsløbssygdomme
Den æteriske olie menes også at være nyttig til at lindre smerten ved gigt.
Helicrysumolie menes at have gavnlige virkninger på forkølelse, influenza, bronkitis, hoste og astma.
Helicrysum æterisk olie er også kendt for sine regenerererne kvaliteter samt sin effekt i helingen af ar, akne, eksem, strækmærker og bylder.
Den æteriske olie hjælper også med at opretholde fordøjelsessystemet og reducere lever samt miltbelastning

 

Helicrysum Olie har mange forskellige anvendelsesmuligheder, her er nævnt nogle eksempler:

Til hudpleje brug:

Fremragende til regenerering af alle hudtyper, især beskadiget eller aret hud.
Hjælper med at forhindre rynker, så det kan bruges i alle anti aldrende serum og cremer.
Er anti-inflammatorisk så den kan bruges i akne relaterede hudprodukter. Det vil ikke kun nedbryde betændelsen, men begynde at reparere eventuelle ar og vævskader.
Et fantastisk valg til muskelsmerter og forstuvede muskler, til brug i massage lotioner og geleer, både før og efter sport.

Effektiv på rosacea og eksem.

Det er svampedræbende så det er ideelt at bruge i en fodcreme, og da det også hjælper mod nervesmerter er den god for trætte og smertefulde fødder.
Fremragende til brug i mænds after shave produkter, cremer, geler og lotioner.

Til hårpleje brug:

Brug i shampoo og balsam til hudbunde med eksem.
Til andet brug:

Ideel mod udmattelse, det kan lindre sløvhed og depression, så brug det i afslappende wraps og massageblandinger.

Bland med Hybenkerneolie for at reducere ar og stregmærker.
Bland med romersk kamille, krusemynte og lavendel som en after sun blanding.

 

Dosering: Max 1%. Kun til udvortes brug.

Olien kan opbevares ved stuetemperatur, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Helichrysum Italicum Flower Oil

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen, linalool og geraniol.

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0