Rosenolie - Økologisk

Rosenolie - Økologisk

Pris fra 110,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Rosenolie fremstillet ved vanddampdestillering af rosenbladene fra økologisk Rose (Rosa damascena)

Olien kendes også som Rosa damascena Oil eller Damask Rose Oil. Læs mere om oliens egenskaber længere nede på siden. 

Æterisk Rosenolie betragtes som en af de fineste æteriske olier. 

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume, aromaterapi osv. 

INCI: Rosa Damascena Flower Oil

5 ml 110,- kr.
10 ml 200,- kr.
20 ml 350,- kr.
30 ml 495,- kr.

Rosenolie beroliger og balancerer sindet. Det menes at have antidepressive egenskaber og kan hjælpe med at lindre angst, stress, nervøs spænding og hjælpe folk med at håndtere følelsesmæssige problemer som vrede, sorg, tristhed og tab.

Rosenolie stimulerer huden, mens den er fugtgivende og hydrerende. Det gavner alle hudtyper men er særlig gavnlig for tør, moden, betændt og følsom hud.

Rosenolien er kendt for at have følgende egenskaber: antibakterielle, anti-svampe, antimikrobielle, anti-septiske, antivirale, analgetiske, afrodisiakum, astringerende, deodorant, desinfektionsmiddel, diuretikum, beroligende.

Olien menes også at være gavnlig for hjerte og åndedræts- og fordøjelsessystemet. Den kan også hjælpe mod hovedpine.

Dosering: Max 1%. Kun til udvortes brug.

Olien kan opbevares ved stuetemperatur, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Rosa Damascena Flower Oil

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Citronellol, Geraniol og Farnesol

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0