Olibanumolie, Frankincense - Økologisk

Olibanumolie, Frankincense - Økologisk

Pris fra 75,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Olibanumolie er fremstillet ved vanddampdestillering af harpiksen fra økologisk Indisk røgelsestræ (Boswellia Serrata)

Olibanumolien kendes også som Frankincense eller Boswellia olie. 

Olien egenskaber inkluderer at være smertestillende, svampedræbende, antiinflammatorisk, antiseptisk, antioxidant, fordøjelsesmiddel med mere. 

Anvendes blandt andet i kosmetik, cremer. lotions, parfume og aromaterapi osv. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

INCI: Boswellia Serrata Oil 

10 ml 75,- kr.
20 ml 140,- kr.
30 ml 195,- kr.
50 ml 300,- kr.
100 ml 550,- kr.
250 ml 1100,- kr.

Frankincense er fra det franske ord 'Franc', der betyder frodig. Også kendt som Olibanum, blev Frankincense brugt af de gamle egyptere som et offer til guderne og som en foryngende ansigtsmaske.

Nogle af anvendelserne af Olibanumolie inkluderer behandling af akne, pletter på huden, angst, astma, bronkitis, tør hud, influenza, nervøsitet, forkølelse, hoste, reumatisme, ar, urinvejsinfektioner, rynker, hudlidelser, stress, og forskellige sår. For at udnytte oliens hudhelende egenskaber kan olien også tilsættes hudcremer eller lotions. Frankincense æterisk olie er kendt for sine terapeutiske egenskaber og anvendes som astringerende middel, udrensende, antiseptisk, fordøjelsesfremkaldende, urindrivende og som tonic. Endvidere har den også egenskaber af cellebeskyttende, ekspektorativ virkning med mere.

Dosering: Max 1%.

Olien kan opbevares ved stuetemperatur, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Boswellia Serrata Oil

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen og linalool

Undgå direkte sollys efter påføring af olien.

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0