Xantangummi – Xanthan Gum

Varenummer: 1429

69,00 kr.580,00 kr.

x

Betalingsmuligheder

Varenummer: 1429 Kategori:

Beskrivelse

Xantangummi er en naturlig emulgator og stabilisator, der er udvundet fra majssukker. Xantangummi har fantastiske egenskaber, herunder opløselighed i både varmt og koldt vand, tolerance over for salt, tolerance over for pH og temperaturændringer, og det er ideelt til fortykkelse og tilsætning af volumen i lotions, cremer og gels. Xantangummi er også rigtig godt som et suspensionsmiddel.

Xantangummi anvendes også til gelerings- og fortykningsmiddel ved glutenfri bagning.

Xantangummi er også kendt som Xanthan Gum.

Dosering 0,1-1%.

Xanthangummi giver en øget viskositet/fortykkelse af vandholdige væsker når der tilsætes af en meget lille mængde Xantangummi. Generelt kan 1%, men også så lidt som ned til 0,1% bruges i mange produkter. Xantangummi er dermed en fremragende naturlig fortykningsmiddel til lotions, cremer, flydende sæbe, brusegels, body og shampoo. Dette Xanthangummi er fremstillet til forbedret opløsning i vand ved stuetemperatur. Når xanthangummiet er fuldstændigt opløst, kan den blandingen opvarmes hvis det er nødvendigt for at tilføje andre ingredienser.

Det bedste måde at mikse Xantangummi med vand er at lave en hvirvel i vandet med din mixer (stavblender osv.) Og drys xanthangummi ind i hvirvelen.

Xantangummi kan opløses i vand, men kan ikke opløses i olie.

INCI: Xanthan Gum

Yderligere information

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xantangummi – Xanthan Gum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xantangummi – Xanthan Gum

Pris: 69,00 kr.580,00 kr.
udsolgt