Sheasmør – Økologisk – raffineret

Varenummer: 2001
(1 kundeanmeldelse)

45,00 kr.529,00 kr.

x

Betalingsmuligheder

Varenummer: 2001 Kategori:

Beskrivelse

100% økologisk koldpresset raffineret sheasmør (Shea Butter) uden tilsætningsstoffer.

Raffineret betyder at shea smørret er gennemgået en proces for at fjerne lugt og farve, der er i processen ikke anvendt kemiske stoffer.

Kan anvendes direkte på huden, specielt egnet til meget tør hud, mindre udslæt, hudafskalning m.m.

Anvendes også som ingrediens i diverse kosmetiske produkter. Læs mere i beskrivelsen længere nede på siden.

Oprindelsesland: Burkina Faso. Forarbejdet i Holland.

Se også væres uraffinerede økologisk Sheasmør her.

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Sheasmør

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

Ren Økologisk Sheasmør også kendt som Shea Butter, Shea Smørret er udvundet af økologiske sheanødder fra Vestafrika og er helt uden tilsætningsstoffer af nogen art.

Smørret er raffineret uden brug af kemiske stoffer for at fjerne lugt og farve. Smørrets gode egenskaber er bevaret og der er ikke tilsat parfume, vitaminer eller andre former for stoffer i dette rene naturprodukt.

Sheasmør anvendes blandt andet i kosmetiske produkter som f.eks. cremer, lotions, salver, sæber, læbepomader m.m. det benyttes oftest i fedtfasen.

Shea Smørret har også mange anvendelsesmuligheder i sin rene form og kan påføres direkte på huden eller i håret.

Sheasmør er meget fugtighedsgivende og er god til at reducere rødme i huden, og den indeholder E, D og F vitamin som findes naturligt i smørret. Du kan med fordel anvende Sheasmør ved problemer med meget tør hud eller solskoldning. Den reducerer også rødme efter insektbid eller bumser.

For at anvende Sheasmør varmer du smørret i hånden indtil det har en konsistens der er nem at smøre med, derefter påfører du den direkte som du ville gøre det med en creme.

Har du meget tørt hår der knækker og spalter kan du også anvende Sheasmør, efter hårvask kan du massere Sheasmør direkte ind i håret og dække håret til med et håndklæde og lade det sidde i 15-20 minutter hvorefter vasker smørret ud igen, gentag behandlingen jævnligt for den bedste effekt.

Sheasmør kan være grynet og føles som om der er sand i den, det er smørkrystaller der er dannet da smørret størknede. Grynet sheasmør er hverken for gammelt, eller blevet dårlig, det er naturlig for sheasmør. Er din sheasmør grynet kan du smelte det helt og stille den i fryser eller køleskab til den er størknet igen, så forsvinder krystallerne.

Smeltepunktet på sheasmør er 40°C.

Sheasmør har en UVB SPF faktor på 3-6.

Sheasmør opbevares bedst i en lufttæt beholder uden direkte kontakt med sollys, smørret behøves ikke at blive opbevaret i køleskab, det kan sagtens opbevares ved stuetemperatur.

Yderligere information

Vægt N/A

1 anmeldelse af Sheasmør – Økologisk – raffineret

  1. Mette (verificeret ejer)

    Bruger den bla til læbepomader.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sheasmør – Økologisk – raffineret

Pris: 45,00 kr.529,00 kr.
udsolgt