FRAGTFRI TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 400,- KR. | DANSK WEBSHOP - HURTIG LEVERING

Sesamfrøolie – Økologisk

Varenummer: 1131

68,00 kr.490,00 kr.

x

Betalingsmuligheder

Varenummer: 1131 Kategori:

Beskrivelse

Koldpresset økologisk sesamfrø olie fra økologiske Sesam (Sesamum Indicum).

Ingen brug af kemiske stoffer under forarbejdningen af olien.

Kan anvendes til kropsolie, massageolie og aromaterapi samt i cremer, lotions, sæber, salver, kropsolier og hårolier.

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil

Sesamolie har gode fugtighedsgivende, beroligende og blødende egenskaber, hvilket gør det fantastisk at medtage i en fugtighedscreme. salve eller lotion.

Sesamolie har naturlige antibakterielle egenskaber mod almindelige hudbakterier, såsom stafylokokker, streptokokker og hudsvampe. Olien har også naturlige antivirale og antiinflammatoriske egenskaber.

Efter at være udsat for vind eller sol hjælper olien med at berolige huden.

Sesamfrø Olie absorberes hurtigt af huden og trænger godt igennem hudvævet. Det kan også bruges til at hjælpe med at helbrede og beskytte ved mindre skader som f.eks. hudafskrabning.

Olien kan også hjælpe til at stramme og styrke ansigtshuden og bruges også til at kontrollere forstørrede porer.

Yderligere information

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sesamfrøolie – Økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sesamfrøolie – Økologisk

Pris: 68,00 kr.490,00 kr.
udsolgt