Sesamfrøolie - Økologisk
Sesamfrøolie - Økologisk

Sesamfrøolie - Økologisk

Varenr.: 1131_30

Normalpris35,00 kr
/
inkl. moms

størrelse
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Koldpresset økologisk sesamfrø olie fra økologiske Sesam (Sesamum Indicum).

Sesamfrøolien er af levnedsmiddelkvalitet og kan indtages.

Ingen brug af kemiske stoffer under forarbejdningen af olien.

Kan anvendes til kropsolie, massageolie og aromaterapi samt i cremer, lotions, sæber, salver, kropsolier og hårolier.

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil

Sesamolie har gode fugtighedsgivende, beroligende og blødende egenskaber, hvilket gør det fantastisk at medtage i en fugtighedscreme. salve eller lotion.

Sesamolie har naturlige antibakterielle egenskaber mod almindelige hudbakterier, såsom stafylokokker, streptokokker og hudsvampe. Olien har også naturlige antivirale og antiinflammatoriske egenskaber.

Efter at være udsat for vind eller sol hjælper olien med at berolige huden.

Sesamfrø Olie absorberes hurtigt af huden og trænger godt igennem hudvævet. Det kan også bruges til at hjælpe med at helbrede og beskytte ved mindre skader som f.eks. hudafskrabning.

Olien kan også hjælpe til at stramme og styrke ansigtshuden og bruges også til at kontrollere forstørrede porer.

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.