Ricinusolie / Castor Olie - Økologisk

Ricinusolie / Castor Olie - Økologisk

Pris fra 35,00 DKK

(inkl. moms)
Baseret på 1 anmeldelse
Anmeld produkt - Se anmeldelsen

Økologisk ricinusolie også kendt som Castor Olie eller Amerikansk Olie er lavet ved koldpresning af økologiske frø fra planten Ricinus (Ricinus communis)

Anvendes blandt andet til fremstilling af kosmetik, cremer, salver, sæber, olier, massage og hår produkter. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

INCI: Ricinus Communis Seed Oil 

50 ml 35,- kr.
100 ml 45,- kr.
250 ml 90,- kr.
500 ml 150,- kr.
1 liter 240,- kr.
2,5 liter 490,- kr.

Ricinusolie virker som en beskyttende barriere på din hud, der beskytter mod hårde miljøforhold. Ricinusolie er en af de få olier, der kan bruges som et emulgeringsmiddel. 

Ricinusolie bruges i fremstilling af kosmetik produkter (især som konditioneringsmiddel i hårplejeprodukter) og til massage og aromaterapi. 

Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske stoffer og olien virker udglattende da den øger hudens fugtniveau. 

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Kommentarer 1


  • Godt køb

    Anmeldt af

    Har købt olien til massage. Super god konsistens, fedter ikke, trænger hurtigt ind i huden uden en hinde, der lægger sig på huden. Dejlig smidig at arbejde med