Abrikoskerneolie - Økologisk

Abrikoskerneolie - Økologisk

Pris fra 40,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

100% Ren kvalitets koldpresset økologisk abrikoskerneolie af økologiske Abrikos kerner (Prunus Armeniaca)

Abrikosolie er god til alle hudtyper. Olien er meget nærende, med et højt indhold af vitamin A. 

Abrikoskerneolie er også kendt som Apricot Kernel Oil. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

Oprindelsesland: Italien 

INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil 

30 ml 40,- kr.
50 ml 55,- kr.
100 ml 85,- kr.
250 ml 155,- kr.
500 ml 250,- kr.
1 liter 400,- kr.

Abrikoskerneoliens egenskaber

Abrikos kerneolie er rig på vitamin A, Omega 6, Omega 9 og er meget fugtighedsgivende.

Abrikoskerneolien er meget velegnet til kropsolier, massageolier, cremer, lotion, aromaterapi m.m.

Olien har anti-inflammatorisk egenskaber der er med til at reducere inflammation.

Anti-Aging - Olien giver næring og støtte til huden, så aldringstegn reduceres.

Antibakterielle egenskaber der bekæmper bakterier.
Antiseptisk - reducerer risikoen for infektion i åbne sår og rifter.
Rig på antioxidanter der forhindrer huden i at tage skade af frie radikaler.

Abrikoskerneolie til hudpleje brug:

Abrikoskerneolie er fremragende til kropsmassage, olien absorberes langsomt af huden fra 20 minutter til en time uden at efterlade en fedtet rest. Abrikoskerneolie er velegnet til alle hudtyper.

Abrikoskerneolie er en mild olie, der tolereres meget godt af personer med følsom hud på grund af dets Omega 6-indhold, som er anti-inflammatorisk. Olien er sikker nok til at bruge på babyer, da det er beskyttende og blidt.

Bruges abrikoskerneolie under øjnene, kan det bidrage til at reducere mørke rander og reducere hævninger og fine linjer.

Abrikoskerneolie meget fugtighedsgivende, den holder huden hydreret og forbedrer hudens elasticitet og gør huden meget blød og glat. Du kan med fordel bruge abrikoskerneolie i f.eks. cremer og lotions.

Perfekt til brug i anti-aging og hudforyngelsesprodukter som øjencremer, da det udglatter fine linjer og rynker.

Meget god at tilføje til gelér da en lille mængde efterlader en meget blød følelse på huden.

Meget nyttigt i produkter til tør og moden hud, da det blødgør huden. Brug med fordel abrikoskerneolie i serums og ansigtsmasker.

Til massageolier er Abrikoskerneolie rigtig god at blande sammen med Hybenkerneolie.

Abrikoskerneolie til hårpleje brug:

Abrikoskerneolie kan medvirke til at give næring til hårets rod og hjælpe med at forhindre filtret hår.

Abrikoskerneolie har en lille sammentrækkende effekt, som gør hovedbunden og hårsækkene faste. Dette stimulerer og kan medvirke til at reducere hårtab.

Massering af abrikoskerneolie ind i hovedbunden kan genoprette komfort og fleksibilitet til en irriteret hovedbund.

Omega 9 i abrikoskerneolien er nyttigt at hjælpe med at holde dit hår skæl fri og styrker også hårroden.

 

INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil

Kommentarer 0