Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.

Ugens tilbud
Kakaosmør, Økologisk Uraffineret

Kakaosmør, Økologisk Uraffineret

Pris fra 39,10 DKK 46,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Uraffineret Økologisk Kakaosmør af den bedste kvalitet. Smørret er udvundet af frøene fra Theobroma Kacao træ (Kakao træ)

Levnedsmiddelkvalitet. 

Smørret har ikke gennemgået nogen former for kemiske processer. 

Anvendes i læbepomader, salver, cremer, massage cremer, sæber og lotions m.m. Og anvendes også til madlavning og chokoladefremstilling. 

Oprindelsesland: Den Republikanske Republik Congo. Forarbejdet i Holland. 

Se den duftreducerede udgave af kakaosmør her. 

INCI: Theobroma Cacao Seed Butter 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Kakaosmør 

Kakaosmør, Økologisk Uraffineret
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • vægt: 35 gram

    Model/Varenr.: 1060_35

    39,10 DKK 46,00 DKK

    (inkl. moms)

    På lager

  • vægt: 150 gram

    Model/Varenr.: 1060_150

    73,10 DKK 86,00 DKK

    (inkl. moms)

    På lager

  • vægt: 200 gram

    Model/Varenr.: 1060_200

    96,90 DKK 114,00 DKK

    (inkl. moms)

    På lager

  • vægt: 300 gram

    Model/Varenr.: 1060_300

    141,10 DKK 166,00 DKK

    (inkl. moms)

    På lager

  • vægt: 500 gram

    Model/Varenr.: 1060_500

    192,10 DKK 226,00 DKK

    (inkl. moms)

    På lager

  • vægt: 1 kg

    Model/Varenr.: 1060_1000

    301,75 DKK 355,00 DKK

    (inkl. moms)

    På lager

  • vægt: 2,5 kg

    Model/Varenr.: 1060_2500

    514,25 DKK 605,00 DKK

    (inkl. moms)

    På lager

  • vægt: 25 kg

    Model/Varenr.: 1060_25000

    2.847,50 DKK 3.350,00 DKK

    (inkl. moms)

    Udsolgt

    Ikke på lager

Kakaosmør er en fast og solid, gul olie, der koldpresses fra kakaobønnen. Denne kvalitets kakaosmør er økologisk og uraffineret, og har en dejlig chokolade duft, der er naturlig for kakaosmør.

Kakaosmør er fast og sprød ved stuetemperatur, den smelter ved ca. 40 ° C, men kakaosmør kan let blødgøres ved at gnide den mellem fingrene eller ved at smelte den i et vandbad, gryde eller mikrobølgeovn.

Vores økologiske kakaosmør har ikke været udsat for hårde kemiske processer, og det er ikke blevet deodoriseret. Hvis du elsker et naturligt chokolade duftende kakaosmør, så er det her noget for dig!

Anvendes i læbepomader, salver, cremer, massage cremer, sæber og lotions m.m. Kakaosmør gør produkter mere faste. Smørret beskytter og blødgør huden.

Anvendes desuden til at fremstille chokolade og i deserter.

Produceret uden for EU, forarbejdet i EU.

INCI: Theobroma Cacao Seed Butter

Kommentarer 0