Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop - Hurtig levering

Kakaosmør, Økologisk Uraffineret

Kakaosmør, Økologisk Uraffineret

Pris fra 40,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Uraffineret Økologisk Kakaosmør af den bedste kvalitet. Smørret er udvundet af frøene fra Theobroma Kacao træ (Kakao træ)

Smørret har ikke gennemgået nogen former for kemiske processer. 

Anvendes i læbepomader, salver, cremer, massage cremer, sæber og lotions m.m. Og anvendes også til madlavning og chokoladefremstilling. 

INCI: Theobroma Cacao Seed Butter

Kakaosmør, Økologisk Uraffineret
Varer
 
Pris
Note
Antal

Kakaosmør er en fast og solid, gul olie, der koldpresses fra kakaobønnen. Denne kvalitets kakaosmør er økologisk og uraffineret, og har en dejlig chokolade duft, der er naturlig for kakaosmør.

Kakaosmør er fast og sprød ved stuetemperatur, den smelter ved ca. 40 ° C, men kakaosmør kan let blødgøres ved at gnide den mellem fingrene eller ved at smelte den i et vandbad, gryde eller mikrobølgeovn.

Vores økologiske kakaosmør har ikke været udsat for hårde kemiske processer, og det er ikke blevet deodoriseret. Hvis du elsker et naturligt chokolade duftende kakaosmør, så er det her noget for dig!

Anvendes i læbepomader, salver, cremer, massage cremer, sæber og lotions m.m. Kakaosmør gør produkter mere faste. Smørret beskytter og blødgør huden.

Anvendes desuden til at fremstille chokolade og i deserter.

Produceret uden for EU, forarbejdet i EU.

INCI: Theobroma Cacao Seed Butter

Kommentarer 0