Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop - Hurtig levering

Bivoks

Bivoks til fremstilling af kosmetik samt behandling af træ

 

Velkommen til Hedenhus! Her på siden finder du vores store udvalg af bivoks, som du blandt andet kan anvende som base i kosmetik. Vi tilbyder således en lang række dansk bivoks, som hverken indeholder pesticider eller tilsætningsstoffer. Alt bivoks, som du finder her på siden, er desuden en del af den danske Grøn Voks pulje. Vi tilbyder naturligvis kun bivoks i høj kvalitet, og de er alle naturprodukter, der er renset ved hjælp af vand. Herefter er bivoksen blevet filtreret for partikler, der er større end 5 mikron. Udover bivoks, der er perfekt til fremstilling af kosmetik, tilbyder vi også bivoks, der er yderst velegnet til behandling af træ. Vores udvalg byder således på noget til enhver smag, og du finder med garanti det, som du går og leder efter her hos os.


{{amount}}

Bivoks som base i kosmetik

Bivoks er som sagt perfekt, hvis du ønsker at fremstille dine egne kosmetik produkter, som blandt cremer, salver, læbepomader osv. En af grundende til, at det fungerer godt som base i din kosmetik, er, at bivoks ikke bliver optaget i kroppen, og det er således sikkert at anvende til børn og babyer. Modsat honning, er vores bivoks desuden blevet opvarmet af flere omgangen i rensningsprocessen, hvilket gør, at alle skadelige bakterier dør. Skulle det ske, at dit barn kommer til at indtage nogle af dine kosmetik produkter, der har en bivoks base, sker der heller ikke noget ved det. Idet kroppen ikke kan optage bivoks, kommer det nemlig bare ud i den anden ende igen – af netop denne grund er bivoks også yderst velegnet til at lave læbepomader. Sidst, men ikke mindst, har bivoks faktisk også en naturligt antibakteriel virkning.

 

Få pæne træoverflader med bivoks

Bivoks kan også bruges til behandling af træ overflader, og derfor tilbyder vi naturligvis også miljøvenligt bivoks til træ. Det er særdeles brugervenligt, idet du blot skal gnide bivoksen ind i træet med en tør klud. Bivoks hjælper med at beskytte træet mod udtørring, det har en vandafvisende effekt og så tilføjer den en lidt mørkere farve til træet. Du kan anvende bivoksen på ubehandlet, ludbehandlet og olieret træ.

 

Stort udvalg af bivoks hos Hedenhus

Her hos Hedenhus tilbyder vi således et stort udvalg af bivoks. Udvalget spænder bredt, og derfor er der også garanti for, at du her på siden finder præcis det, som du står og mangler. Det er således ligegyldigt, om du er på udkig efter økologisk bivoks granulat, bivoks til kosmetik, bivoks til træ, bivokslys eller blot noget helt andet – vi har præcis det, som du leder efter. Derudover står vi naturligvis klar med et godt tilbud, så du har mulighed for at komme hjem med noget bivoks, men helt uden, at du behøver at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af bivoks her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!