Tranebærolie - Økologisk

Tranebærolie - Økologisk

Varenr.: 1246_30

Normalpris92,00 kr
/
inkl. moms

størrelse
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Økologisk koldpresset Tranebær olie fra kernerne af økologiske Storfrugtet tranebær (Vaccinium Macrocarpon) 

Vores Tranebærolie er af levnedsmiddelkvalitet og kan indtages. Tranebærolien har en lys guldgrøn farvetone med en behagelig, let frugtagtig, let sød vegetabilsk oliearoma. 

Tranebærolie er også kendt som Tranebærkerneolie, Cranberry oil og Cranberry seed oil. 

Tranebærolie er en rig kilde til antioxidant. Tranebærolien har desuden et højt indhold af vitamin E, A og et afbalanceret forhold mellem Omega fedtsyrer.

Til hudpleje er Tranebærolie hurtigt absorberende, meget fugtgivende, god mod hudsygdomme som eksem, psoriasis, akne, tør skællet hud, kløende hud og er antiinflammatorisk. 
På grund af det høje E-vitamin indhold samt antioxidanter kan Tranebærolie tilsættes andre bærerolier for at forlænge deres holdbarhed. 

Olien bruges ofte i sæber, kropscremer, lotions, i hårpleje produkter (shampoo / balsam), spa-behandlingsolier (krop og ansigt), massageolier, læbepomader og neglebåndsolie (manicure og pedicure). 

INCI: Vaccinium Macrocarpon Seed Oil

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.

Ved bestilling inden kl. 13 på hverdage sender vi ordren samme dag, efter kl. 13 sendes ordren den efterfølgende hverdag.