Kokosolie, Jomfru Økologisk
Kokosolie, Jomfru Økologisk

Kokosolie, Jomfru Økologisk

Varenr.: 1054_200

Normalpris 79,00 kr Tilbudspris71,10 kr Spar 10%
/
inkl. moms

vægt
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Kvalitets Økologisk Jomfru Kokosolie.

Olien anvendes blandt andet i cremer, lotions, sæber, læbepomader og salver m.m.

Kokosolien er af levnedsmiddelkvalitet og kan med fordel bruges i madlavning. F.eks. til stegning, bagning osv.

Til hudpleje har Kokosolien fugtighedsgivende egenskaber, den virker beskyttende, plejende og er velegnet til alle hudtyper.

Er du ikke så vild med duften af kokos olie, så prøv vores duftfri økologiske kokosolie.

Læs mere om olien længere nede på siden.

INCI: Cocos Nucifera Oil

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Kokosolie

Vil du vide mere om Kokosolie og dens egenskaber i mad så se bogen Kokosolie - sådan bruger du mad som medicin

Ren kvalitets økologisk kokosolie

Vores jomfru kokosnøddeolie er kokosolie når det er bedst - koldpresset fra kødet af friske økologiske kokosnødder. Der er ikke tilføjet noget her, og intet er taget væk. Bare ren, cremet kokosolie med en smuk kokosnød duft.

Kokosolien har konsistens der ligner smør, kokosolie smelter ved omkring 24 C, så det kan være flydende eller meget blød i varmere temperaturer.

Kokosolie i kosmetik

Økologisk, jomfru kokosolie er den bedste kvalitet der fås. Der er så mange anvendelser i hud- og hårpleje opskrifter, du kan virkelig bruge det i enhver opskrift! I kosmetiske produkter har kokosolien fugtighedsgivende egenskaber.

Kokosolie virker beskyttende og plejende og er velegnet til alle hudtyper. Den er en fed olie, der langsomt absorberes af huden.

Kokosolie giver fleksibilitet og glans til tørt og groft hår.

Olien kan blandt andet anvendes i cremer, lotions, sæber, læbepomader og salver. Jomfru kokosolie giver en mild duft og smag af kokos, og giver ekstra tekstur, når den bruges til cremer og lotioner.

Kokosolien kan også bruges som en naturlig makeup fjerner.


Kokosolie har en naturlig UVB SPF faktor på 3 når den er ublandet.

Smeltepunkt: ca. 24°C

Opbevaring på køl efter åbning anbefales.

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.