Kaolin Ler - Hvid Kaolin Ler

Kaolin Ler - Hvid Kaolin Ler

Varenr.: 1479_100

Normalpris 39,00 kr Tilbudspris35,10 kr Spar 10%
/
inkl. moms

vægt
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Hvid Kaolin Ker, også kendt som Hvid kosmetik Ler, er den mest alsidige ler der oftest kan findes i de fleste hudplejepræparater og kosmetik, herunder ansigtspulver, sæber, skrubber, tandpasta, deodoranter og ansigtsmasker.

Kaolin Ler er den mildeste af alle lerarter og da Kaolin Ler ikke ikke trækker olier ud fra huden, gør det Kaolin Ler særdeles velegnet til brug på alle hudtyper, herunder sensitiv hud.

Kaolin Ler hjælper med at stimulere blod cirkulationen, mens den forsigtigt eksfolierer, renser og fjerner urenheder og toksiner fra huden.

Når det tilføjes til en kosmetik opskrift, vil Kaolin Ler give en god naturlig sugeevne, høj vedhæftningsevne og en hvid mattende effekt.

Hvis du vil bruge den til en helt naturlig ansigts- eller kropsbehandling, skal du blot blande Kaolin Leret med vand, indtil den danner en pasta og derefter påføres huden. Lad leret virke i cirka 20 minutter og skyl derefter af med varmt vand.

Ordet "Kaolin" stammer fra navnet på den kinesiske by Kao-Ling (eller Gaoling, høj kam), der ligger i Jiangxi-provinsen i det sydøstlige Kina, hvor den skriftlige beskrivelse af porcelæn kan findes. Ordet kaolin bruges nu som et løst handels- og geologisk udtryk for at henvise til hvid leret sten, der overvejende består af Kaolin gruppen (khandite) mineraler. Hvor den mest almindelige bestanddel er mineralet kaolinit.

Kaolin Ler er også kendt som Kaolin Clay, White Kaolin Clay og White Cosmetic Clay.

INCI: Kaolin Clay

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.

Ved bestilling inden kl. 13 på hverdage sender vi ordren samme dag, efter kl. 13 sendes ordren den efterfølgende hverdag.