Hindbærkerneolie - Økologisk

Hindbærkerneolie - Økologisk

Varenr.: 1417_30

Normalpris74,00 kr
/
inkl. moms

størrelse
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Økologisk koldpresset og uraffineret Hindbærolie fra frøene af økologisk Almindelig Hindbær (Rubus Idaeus) 

Hindbærkerneolien har et højt indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Olien har et højt indhold af alfa-linolensyre, hvilket gør at olien har antiinflammatoriske og helbredende egenskaber. 

Hindbærkerneolie er en blødgørende, smørende, fugtighedsbevarende olie der giver beskyttelse god for huden. 

Hindbærkerneolie er ofte populær hos massageterapeuter på grund af dets helende egenskaber, det bruges typisk fortyndet, 10% anbefales. 

Hindbærkerneolie bruges ofte til behandling af udslæt, eksem, psoriasis og andre hudproblemer.

Hindbærkerneolie er ideel til brug på tør, træt, moden og beskadiget hud. 

Olien bruges ofte i kropscremer, lotions, i neglepleje produkter, massageolier, ansigts- og kropsolier, læbepomader med mere.

INCI: Rubus Idaeus Seed Oil

CAS-Nr. / no. 84929-76-0

EINECS-Nr. / no. 284-554-0

Alle varianter op til 1 liter er i glasflasker, større varianter end 1 liter er i plastdunke.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.