Guargummi - Guar gum

Guargummi - Guar gum

Varenr.: 1488_100

Normalpris70,00 kr
/
inkl. moms

vægt
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Guargummi er et naturligt fiber udvundet af guarbønner, der er en bælgfrugt der ofte spises som mad i Indien. Det bruges hovedsageligt som fortykningsmiddel eller emulgator, da det øger viskositeten af vand.

Guargummi har antistatisk og konditionerende egenskaber der gør den god at bruge i hårplejeprodukter.

Guargummi er lysegult til beige farvet pulver med en fiskeagtig lugt der forsvinder når det er blevet blandet med vand.

Den vejledende dosering af Guargummi er oftest 0,5% til 3%, men kan godt være højere % hvis det er nødvendigt. Guargummi er kun vandopløseligt, så Guargummi kan ikke bruges sammen med produkter, der kun indeholder olie. Guargummi er også kendt som Guar Gum eller Guaran.

Dosering 0,1-1%.

INCI: Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.

Ved bestilling inden kl. 13 på hverdage sender vi ordren samme dag, efter kl. 13 sendes ordren den efterfølgende hverdag.