Bentonit Ler

Bentonit Ler

Varenr.: 1413_100

Normalpris49,00 kr
/
inkl. moms

vægt
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Bentonit ler er et naturligt forekommende aluminiumsilicat der er dannet af vulkansk aske, der er blevet ældet af tid.

Bentonit ler er et stærkt absorberende ler, leret er sammensat af mange mineraler, herunder jern, silica og aluminium,

Leret kan variere i farve fra mørkegrå til grøngrå.

Bentonit ler anvendes som fortykningsmiddel, emulsionsstabilisator og let farvning af produkter. Leret mættes hurtigt og let i vand og giver struktur til vandfasen i dine cremer eller flydende produkter.

Bentonit ler er også kendt som Bentonite Ler, Bentonit Clay & Montmorillonite Clay.

Bentonit ler bruges ofte i/til sæber, muddermasker, cremer og salver meget mere.

Kun til udvortes brug.

Dosering: 0,5 - 3%.

INCI: Bentonite

Se vores kosmetik opskrifter med Bentonit Ler her

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.