Vilkår og betingelser gældende for Hedenhus kundeklub

Generelle betingelser og samtykke

Disse betingelser gælder for vores kundeklub. Medlemskab af vores kundeklub er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig. Du skal være fyldt 16 år for at være medlem af vores kundeklub. Er du ikke fyldt 16 år, kan du tilmelde dig vores kundeklub ved at sende en underskreven bekræftelse fra en forælder eller værge til kontakt@hedenhus.dk

Ved din tilmelding giver du samtykke til, at Hedenhus ApS (Gravene 22, 7860 Spøttrup, Danmark, CVR 41133791) må sende dig opdateringer og nyhedsbreve via e-mail, SMS, MMS, post og sociale medier, såsom Facebook, Instagram mv. omhandlende kundeklubben, det kan f.eks. være pointsaldo, udløb af points, rabatkoder osv. Vi sender ikke vores generelle markedsførings nyhedsbrev med mindre du aktivt selv har tilmeldt dig markedsførings nyhedsbrevet.

Du kan til enhver tid melde dig ud af vores kundeklub og tilbagekalde dit samtykke til at modtage markedsføring ved at følge instruktionen i de meddelelser, som vi har sendt til dig, ved at kontakte os på kontakt@hedenhus.dk

Såfremt du også har tilmeldt dig markedsføring via nyhedsbrevet, gør vi opmærksom på, at tilbagekaldelse af dit samtykke for så vidt angår kundeklubben ikke har betydning for dit samtykke til at modtage markedsføring fra nyhedsbrevet. Det er derfor nødvendigt at afmelde nyhedsbrevet også. Omvendt vil tilbagekaldelse af samtykke af nyhedsbrevet ikke medføre en tilbagekaldelse af samtykke til kundeklubben.

Vilkår og betingelser gælder for points og rabatkoder

Kundeklubben blev oprettet d. 15 august 2023, det er kun ordrer efter den dato der optjener points. Ordrer før d. 15 august optjener ikke points.

For at få points for dine køb, kræver det at du er oprettet som kundeklub medlem, det gør du enten ved kassen eller ved at oprette dig her: https://hedenhus.dk/min-konto/ Der optjenes ikke points for ordrer lavet før du har oprettet en kundeklub konto.

Rabatkoder og points kan kun anvendes i vores webshop. Points og rabatkoder kan ikke ombyttes til kontanter.

Du optjener 1 points for hver 1 krone du køber for i shoppen (hedenhus.dk). Du modtager først points når din ordre er sendt og vi har modtaget din betaling. Køber du f.eks. for 150,- kroner vil du få 150 points.

Points kan konverteres til rabatkoder der giver kontantrabat i webshoppen, 1 points kan konverteres til 0,01 krones rabat til brug i webshoppen.

Points optjent udløber efter 2 år.

Ved at henvise en ven til shoppen optjene du 3000 points til dig selv og din ven får får en rabatkode til Hedenhus webshop på 10% der kan bruges ved nr. 2 køb. Points og rabatkode tildeles, når din henviste ven har foretaget sit første køb.

For at henvise venner skal du selv have foretaget dit første køb.

Ved refundering af køb vil dine optjente points for det pågældende køb fjernes fra din kundeklub konto.

Handelsbetingelser for køb i Hedenhus webshop

Gældende handelsbetingelser for køb i webshoppen finder du her

Dine personoplysninger

Hedenhus ApS er dataansvarlige i forhold til kundeklubben. Dine personoplysninger behandles efter gældende lovgivning.

  1. Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi bruger dine personoplysninger til at administrere kundeklubben og sende dig opdateringer, nyheder, invitationer osv.

  1. Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

Vi behandler de oplysninger, du giver os, i forbindelse med tilmelding til en kundeklub og i forbindelse med opdatering af din profil. Det vil bl.a. være dit navn, e-mail og alder samt dit mobilnummer, hvis du vælger at oplyse det.

Vi behandler desuden oplysninger om dine køb og andre aktiviteter på vores onlineshops, herunder eksempelvis varer i din indkøbskurv eller varer på din ønskeliste.

Herudover måler vi din aktivitet i forbindelse med modtagelsen af vores opdateringer.

  1. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, når du tilmelder dig vores kundeklub.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring. Du kan i så fald kontakte os på kontakt@hedenhus.dk Hvis du gør det, vil vi ikke længere sende dig markedsføring eller anden information baseret på dit samtykke.

  1. Vores brug af databehandlere

Dine personoplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere (databehandlere), som behandler oplysningerne på vores vegne – fx ved at udsende vores nyhedsbreve til dig eller ved at opbevare dine oplysninger.

Følgende databehandler(e) kan håndtere og/eller opbevare dine personoplysninger i lande uden for EU/EØS:

Facebook, Inc., USA (Dataoverførelsen er sikret ved EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser)

Google, Inc., USA (Dataoverførelsen er sikret ved EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser)

Drip Global, Inc., USA (Dataoverførelsen er sikret ved EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser)

  1. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger slettes, når vi ikke længere har brug for dem og vi ifølge lovgivningen ikke er forpligtet til at opbevare dem.

Hvis du melder dig ud af vores kundeklub, vil vi automatisk slette alle de oplysninger, som vi ikke ifølge lovgivning er forpligtet til at opbevare.

  1. Dine rettigheder

Som registreret medlem i kundeklubben har du ret til indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig.

Ændringer af Kundeklubbens vilkår og eksistens

Ændringer i kundeklubbens points system der ikke har indflydelse eller forbedrer nuværende vilkår vil blive indført uden varsel.

Ændringer i kundeklubbens points system der forringer nuværende vilkår vil blive varslet med 1 måned.

I tilfælde af lukning/nedlæggelse af kundeklubben vil der blive givet en varsel på 3 måneder således at ubrugte points kan bruges inden kundeklubben afvikles.

Version 2 – Opdateret d. 09 september 2022