Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.

Beholdere - Bøtter, krukker og flasker

Beholdere til kosmetik – lav selv dine kosmetik produkter

Her finder du vores store udvalg af beholdere til kosmetik, og er du således på udkig efter bøtter til din hjemmelavede kosmetik, er du kommet til det helt rette sted.


{{amount}}

Stort udvalg

Vores udvalg af beholdere til kosmetik spænder bredt, og der er således garanti for, at du finder noget, der opfylder netop dine ønsker og behov. Vi har alt lige fra creme og lotion flasker, creme bøtter, flasker til olier, læbepomade bøtter samt læbepomade hylstre. Vores beholdere til kosmetik kommer desuden i forskellige materialer, former og størrelser, hvilket giver dig mulighed for at vælg præcis det hylster, som falder lige i din smag. Gå derfor på opdagelse i vores store udvalg af beholdere til kosmetik her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Flotte beholdere til kosmetik i fine farver

Er du på udkig den helt perfekte beholder til dine hjemmelavede olier, så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af flasker til olier, og du har således mulighed for at vælge mellem flasker af flere forskellige farver og størrelser. Flaskerne er perfekte til flydende olier, æteriske olier eller lignende, og har du lavet en af delene derhjemme, men mangler du en beholder at opbevare det i, så kan du med stor fordel tage et kig på vores fine flasker til olier. Vælg eksempelvis mellem flasker på 10 ml, 30 ml, 50 ml og 100 ml og flasker i farverne brun, klar, grøn og blå.

Læbepomade bøtter og hylstre til enhver smag

Har du lige stået derhjemme og lavet din helt egen læbepomade af bivoks, og er du nu på udkig efter den helt perfekte beholder, som du kan opbevare din hjemmelavede læbepomade i? Så bør du tage et kig på vores ualmindeligt store udvalg af læbepomade bøtter samt hylstre, som byder på noget til enhver smag. Du har således mulighed for at vælge en bøtte eller et hylster, der falder lige i din smag, og som opfylder alle dine ønsker og behov. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige materialer, former og farver, og du kan altså finde den helt perfekte beholder til din hjemmelavede læbepomade. Se eksempelvis den yderst flotte bøtte i sort plast, som kan indeholde 5 ml. Ikke nok med, at du kan anvende bøtten til din nye læbepomade, så kan du faktisk også bruge den til opbevaring af cremer og salver. Ønsker du dog ikke at anvende din finger til påføring af din læbepomade, kan du med stor fordel tage et kig på vores læbepomade hylstre i stedet. Disse beholdere til kosmetik er smarte og praktiske, og du undgår at have din finger nede i læbepomaden. Mange af beholderen har nemlig en ”skub op” funktion, så du har mulighed for at påføre din læbepomade direkte fra beholderen. Når det kommer til læbepomade beholdere, tilbyder vi altså noget til enhver smag, og du kan derfor med stor fordel gå på opdagelse her på siden.

Stort udvalg af beholdere til kosmetik hos Hedenhus

Her hos Hedenhus tilbyder vi således et stort udvalg af beholdere til kosmetik. Udvalget spænder desuden bredt, og derfor garanterer vi også, at vi har en beholder, der falder lige i din smag, og som opfylder alle dine ønsker og behov. Derudover står vi naturligvis altid klar med et godt tilbud, så du har mulighed for at komme hjem med nogle flotte beholdere til kosmetik, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af beholdere til kosmetik her på siden, og find præcis den beholder, som du har gået og ledt efter.

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Hedenhus går vi meget op i, at vores kundeservice er over det sædvanlige. Vi står altid klar til at hjælpe dig, idet vi blot ønsker, at du kommer hjem med det helt rigtige produkt. Har du derfor spørgsmål til vores store udvalg af beholdere til kosmetik, skal du være velkommen til at give os et kald på 50 28 66 63, eller du kan skrive en mail til os på kontakt@hedenhus.dk – vi glæder os til at høre fra dig!