Fragtfri levering ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop

Udsolgt
Pink Himalaya salt - Groft

Pink Himalaya salt - Groft

Produktet er udsolgt.

Pris fra 18,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

100% rent groft Pink Himalaya salt. 

Anvendes blandt andet som badesalt eller i badesalte blandinger, kan også anvendes i sæber. 

Salt høstet fra Himalaya bjergene er unikt i forhold til ethvert andet salt i verden, det er unikt i både sin majestætiske skønhed og de fordele, den giver. Hvis du tilføjer ren og naturlig Himalaya salt til dit bad, vil du mærke forskellen med det samme. Når saltet blandes med vand, skaber saltet et miljø, der efterligner sammensætningen af de ældste have på Jorden, hvilket bringer magien fra Himalaya direkte til dit eget hjem. 

INCI: Sodium Chloride 

100 g 18,- kr.
250 g 25,- kr.
500 g 40,- kr.
1 kg. 75,- kr.
2,5 kg

160,- kr.

 

Himalaya saltets fordele

Pink Himalaya salt kan forbedre hudens struktur, tone og udseende, bekæmpe vandretention, fremme næsens sundhed, forhindre muskelkramper og ømhed, regulere søvn, mindske stress og endog øge libido.

Pink Himalaya Salt genskaber kroppens balance med mineraler og sporstoffer, der er afgørende for vores sundhed og velvære. Når du slapper af i et saltbad, leveres mineralerne og næringsstofferne fra saltet til dine celler i form af "ioner", hvilket gør det lettere for kroppen at absorbere dem og udnytte dem.

Badning i varmt vand blandet med Pink Himalaya Salt reducerer dit blodtryk kraftigt og afslapper dit sind og din krop, så du kan have en lang, afslappet nat med uafbrudt søvn.

 

INCI: Sodium Chloride

Kommentarer 0