Udsolgt
Carnaubavoks 500 gram

Carnaubavoks 500 gram

Produktet er udsolgt.

170,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Carnaubavoks. Den hårdeste naturlige voks. 

Kan bla. anvendes til cremer, salver, beskyttende cremer, balsamer, pomader, læbestifter, mascaraer og lip gloss m.m. 

Kun til udvortes brug. 

100 gram - Pris per gram: 0,60 kr. 
250 gram - Pris per gram: 0,40 kr. 
500 gram - Pris per gram: 0,34 kr. 
INCI: Cera Carnauba

Du har valgt følgende produktvariant:
vægt: 500 gram
Vælg Variant
stk.

Naturlig vegetabilsk voks udvundet af bladene fra palmetræet Copernicia Cerifera, der vokser i Brasilien og der også kaldes "Livets Træ" da lokale brasilianere bruger mange af træernes produkter til forskellige fornødenheder. Carnaubavoks er den hårdeste naturlige voks tilgængelig, bestående af voksestere (85%), frie fedtsyrer, fedtalkoholer og harpikser (15%).

Voksen består af gule flager eller pulver, den har ingen eller svag lugt.

Voksen er opløseligt i alkohol, uopløseligt i vand.

Smeltepunkt 80-85 ° C.

Egenskaber: Er et ikke-gelerings fortykningsmiddel,  den er viskositets- og konsistens forstærkende (giver god tekstur og stabilitet på grund af høj smeltepunkt), blødgørende og fugtighedsgivende, gode hudbeskyttelses egenskaber.

Varm voksen for at smelte den før brug. Tilføjes til fedtfasen til produkter der kræver emulgering/tykning. Typisk bruges der mellem 2-40%.

Kun til udvortes brug.

Kan blandt andet anvendes til cremer, salver, beskyttende cremer, balsamer, pomader, læbestifter, mascaraer og lipgloss m.m.

INCI: Cera Carnauba

Kommentarer 0