Fragtfri levering ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop

Carnaubavoks - Økologisk

Carnaubavoks - Økologisk

Pris fra 75,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk Carnaubavoks. Den hårdeste naturlige voks der findes. 

Kan bla. anvendes til cremer, salver, beskyttende cremer, balsamer, pomader, læbestifter, mascaraer og lip gloss m.m. 

Carnaubavoks kan også bruges til at lave en vegansk udgave af bees wraps

INCI: Cera Carnauba 

Læs mere om Carnaubavoks længere nede på siden.

Carnaubavoks - Økologisk
Varer
 
Pris
Note
Antal

Naturlig vegetabilsk økologisk carnaubavoks udvundet af bladene fra palmetræet Copernicia Cerifera, der vokser i Brasilien. Copernicia Cerifera kaldes for "Livets Træ" da lokale brasilianere bruger mange af træernes produkter til forskellige fornødenheder.

Carnaubavoks er den hårdeste naturlige voks tilgængelig, bestående af voksestere (85%), frie fedtsyrer, fedtalkoholer og harpikser (15%).

Voksen består af gule flager eller pulver, den har ingen eller svag lugt.

Voksen er opløseligt i alkohol, uopløseligt i vand.

Smeltepunkt 80-85 ° C.

Egenskaber: Er et ikke-gelerings fortykningsmiddel,  den er viskositets- og konsistens forstærkende (giver god tekstur og stabilitet på grund af høj smeltepunkt), blødgørende og fugtighedsgivende, gode hudbeskyttelses egenskaber.

Varm voksen for at smelte den før brug. Tilføjes til fedtfasen til produkter der kræver emulgering/tykning. Typisk bruges der mellem 2-40%.

Kun til udvortes brug.

Kan blandt andet anvendes til cremer, salver, beskyttende cremer, balsamer, pomader, læbestifter, mascaraer og lipgloss m.m.

INCI: Cera Carnauba

Kommentarer 0