Pebermynteolie - Økologisk

Pebermynteolie - Økologisk

Pris fra 45,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk pebermynteolie af den bedste kvalitet udvundet ved damp destillering af bladene fra Pebermynte (Mentha Piperita)

Pebermynteolie er også kendt som Peppermint Oil. 

Anvendes blandt andet i kosmetik produkter som f.eks. cremer, salver, olier, pomader osv. samt til slik og bolsjer. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

INCI: Mentha Piperita Oil 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Pebermynteolie 

10 ml 45,- kr.
20 ml 75,- kr.
30 ml 90,- kr.
50 ml 130,- kr.
100 ml 210,- kr.

Pebermynteolie kan bruges til blandt andet kosmetik, aromaterapi og slik som f.eks. bolsjer.

I kosmetik virker olien kløestillende, kølende, rensende og her en god effekt mod acne. Olien kan blandt andet også anvendes til at lindre symptomer på forkølelse.

Kosmetik dosering: Max 1%.

Pebermynteolie må aldrig anvendes ufortyndet.

Massefylde ved 20 ° C: 0,896-0,920 gram.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen & linalool.

Olien opbevares køligt, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Mentha Piperita Oil

Olien skal altid fortyndes før brug, når olien ikke er fortyndet gælder følgende: Kan være livsfarligt, hvis indtages eller kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.

Kommentarer 0