Citrongræsolie - Økologisk

Citrongræsolie - Økologisk

Pris fra 45,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Citrongræsolie udvundet ved dampdestillation af bladene fra økologisk Citrongræs (Cymbopogon citratus, Poaceae)

Også kendt som Citronella eller Lemongrass oil. 

Kan anvendes i kosmetik, cremer, lotions, salver, diverse olier, aromaterapi og meget andet. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

INCI: Cymbopogon Citratus Leaf Oil 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Citrongræsolie 

10 ml 45,- kr.
20 ml 70,- kr.
30 ml 90,- kr.
50 ml 130,- kr.
100 ml 210,- kr.

Citrongræs er kendt for sin opfriskende og antiseptiske egenskaber. En fremragende antidepressivum, der strammer og styrker nervesystemet.

I kosmetik er olien god mod uren og fedtet hud, den virker opstrammende og styrker hudvævet. Olien er også inflammationshæmmende.

Dosering i kosmetik: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Kun til udvortes brug.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Citral, geraniol, linalool, citronellol, limonen og eugenol.

Vægtfylde ved 20 ° C g/ml) 0,869-0,910

Olien opbevares køligt, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Cymbopogon Citratus Leaf Oil

Olien skal altid fortyndes før brug, når olien ikke er fortyndet gælder følgende: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.

Kommentarer 0