Tea Tree Olie - Økologisk

Tea Tree Olie - Økologisk

Pris fra 45,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Tea Tree Olie udvundet ved vanddampdestillering af bladene fra økologiske Te-Træer (Melaleuca Alternifolia)

Bruges blandt andet til cremer, lotions, olier, salver, aromaterapi, behandlinger osv. 

Tea Tree olien har mange gode egenskaber, læs mere i beskrivelsen længere nede på siden. 

INCI: Melaleuca Alternifolia Leaf Oil 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Tea Tree Olie 

10 ml 45,- kr.
20 ml 75,- kr.
30 ml 90,- kr.
50 ml 140,- kr.
100 ml 230,- kr.
250 ml 475,- kr.

Tea Træet er et lille træ eller en busk med nåleagtige blade. Det kaldes også Ti-træ. Det kan vokse op til 7 meter i højden og trives i sumpområder, selv om det nu dyrkes i plantager.

Tea Tree æterisk olie er bedst kendt som et meget kraftigt immunstimulerende middel. Olien kan bidrage til at bekæmpe alle tre kategorier af infektiøse organismer (bakterier, svampe og vira), og der er tegn på, at Tea Tree Olie Massage før en operation kan bidrage til at forberede kroppen og reducere postoperativ chok.

Når Tea Tree Olien anvendes i dampbehandling kan den hjælpe mod forkølelse, mæslinger, bihulebetændelse og virale infektioner.

For hud og hår er Tea Tree blevet brugt til bekæmpelse af acne, olieagtig hud, hovedlus og skæl. Da æteriske olier efterhånden er blevet mere accepterede er brugen af Tea Tree steget markant. Dette kan let ses af de kommercielle produkter, der nu bruger denne æterisk olie.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Linalool & limonen.

Når olien ikke er fortyndet: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.

Kun til udvortes brug.

INCI: Melaleuca Alternifolia Leaf Oil

Kommentarer 0