Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop - Hurtig levering

Eucalyptusolie - Økologisk

Eucalyptusolie - Økologisk

Pris fra 50,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Eucalyptusolie fremstillet ved vanddampdestillering af blade og bark fra økologisk Eukalyptus (Eucalyptus radiata)

Også kendt som Eukalyptusolie. 

Bruges blandt andet til kosmetik, cremer, lotions, aromaterapi, duftolier osv. og som smagsgiver og til behandlinger af diverse sygdomme. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

INCI: Eucalyptus Radiata Leaf/stem Oil 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Eucalyptusolie 

Eucalyptusolie fremstillet ved vanddampdestillering af blade og bark fra økologiske Eucalyptus radiata træer.

Eucalyptus æterisk olie er fantastisk til hudproblemer, forbrændinger, blister, sår, insektbid, lus og hudinfektioner, samt til at bekæmpe virkningerne af forkølelse og influenza. Der er også en kendskab af at Eucalyptus æterisk olie kan anvendes til ømme muskler og led.

Eukalyptustræet er smukt, Det er en høj stedsegrøn, der kan vokse op til 90 meter høj. De unge træer har ovale blågrønne blade, mens de modne træer udvikler lange, smalle og gullige blade, cremet-hvide blomster og en glat lysegrå bark.

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen, citral, geraniol og linalool.

Olien skal altid fortyndes før brug, når olien ikke er fortyndet gælder følgende: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. Brandfarlig væske og damp.

INCI: Eucalyptus Radiata Leaf/stem Oil

Kommentarer 0