Appelsinolie - Økologisk

Appelsinolie - Økologisk

Pris fra 45,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Koldpresset økologisk ægte æterisk appelsinolie fra skallen af økologiske søde appelsiner (Citrus sinensis)

Anvendes blandt andet til kosmetik og som smagsgiver. Læs mere om egenskaberne i beskrivelsen nedenfor. 

INCI: Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil 

10 ml 45,- kr.
20 ml 70,- kr.
30 ml 85,- kr.
50 ml 120,- kr.
100 ml 200,- kr.
250 ml 375,- kr.

Koldpresset appelsinolie fra skallen af økologiske søde appelsiner af arten Citrus sinensis.

Citrus sinensis også kendt som sød appelsin er fra et stedsegrønt træ. Træet er mindre end det mere bitre appelsintræ, det er mindre hårdfør med færre eller ingen stammer. Selve frugten har en sød kerne uden en bitter membran.

Egenskaberne for den æteriske appelsinolie er som følger: antidepressiv, antiseptisk, antispasmodisk, afrodisiakum, carminativ, hjertelig, deodorant, fordøjelsesfremkaldende, stimulerende (nervøs), tonisk (hjerte-, kredsløbssygdomme). Det er også blevet anvendt til bekæmpelse af forkølelse, forstoppelse, kedelig hud, flatulens, influenza, dårligt tandkød, langsom fordøjelse og stress.

Dosering: Max 1%.

INCI: Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen, linalool og citral.

Olien skal altid fortyndes før brug, når olien ikke er fortyndet gælder følgende: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0