Fennikelolie - Økologisk

Fennikelolie - Økologisk

Pris fra 45,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Ægte æterisk Fennikelolie, udvundet ved dampdestillation af knuste frø fra Almindelig fennikel (Foeniculum Vulgare)

Fennikelolie har en sød og pebret anis duft med jordiske undertoner. 

Fennikelolie er også kendt som: Fennikel Olie, Foeniculum Oil & Fennel Oil. 

Fennikelolie bruges blandt andet til egen fremstilling af kosmetik, cremer, lotions, massageolier, hårolier, aromaterapi, duftolier osv. 

Læs mere om Fennikelolie længere nede på siden. 

INCI: Foeniculum Vulgare Oil 

10 ml 45,- kr.
20 ml 75,- kr.
30 ml 95,- kr.
50 ml 140,- kr.
100 ml 230,- kr.

Fennikeloliens egenskaber er blandt andet: Analgetisk, antibakteriel, antimykotisk, antiinflammatorisk, antimikrobiell, antiseptisk, antispasmodisk, carminativ, fordøjelsesmiddel, diuretikum, afføringsmiddel og stimulerende.

Fennikelolie til hudpleje brug:

Fennikelolie er vanddrivende, så olien er gavnlig at bruge i wraps.
Fennikelolie kan med fordel bruges i anti-cellulite scrubs.
Fennikelolie hjælper mod fedtet hud samt gøre moden hud mere lyst.
Fennikelolie er et godt antiseptisk middel, så den kan bruges i produkter mod akne hud og andre hudinfektioner.
Fennikelolie er en antispasmodic, så den kan hjælpe med at afslappe musklerne i massage blandinger og wraps.

Fennikelolie til hårpleje brug:

Der er ingen direkte fordele ved at bruge fennikelolie til hårpleje brug, men hvis det bruges som parfume i en shampoo, så brug brug ikke for meget af den, da den nemt kan dominere en blanding.

Fennikelolie til andet brug:

En meget lille mængde Fennikelolie kan bruges i en olie diffuser for at stimulere appetitten.

Fennikelolie kan med fordel blandes med Grapeolie og Enebærolie i anti-cellulite wraps.

 

Dosering: Max 1%. Æterisk Fennikelolie må aldrig anvendes ufortyndet da den er for stærk.

Kun til udvortes brug.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen.

Olien opbevares køligt, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Advarsel: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

INCI: Foeniculum Vulgare Oil

Kommentarer 0