Citronmelisse olie - Økologisk

Citronmelisse olie - Økologisk

Pris fra 50,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Ægte æterisk Citronmelisse olie, udvundet ved dampdestillation af bladene fra Citronmelisse(Melissa Officinalis)

Citronmelisse olie har en sød, let krydderurt og citron aroma. 

Citronmelisse olie er også kendt som: Melissa Oil & Lemon Balm Oil. 

Citronmelisse olie bruges til egen fremstilling af kosmetik, cremer, lotions, massageolier, hårolier, aromaterapi, duftolier osv. 

Læs mere om Citronmelisse olie længere nede på siden. 

INCI: Melissa Officinalis Leaf Oil 

10 ml 50,- kr.
20 ml 90,- kr.
30 ml 120,- kr.
50 ml 175,- kr.
100 ml 300,- kr.

Citronmelisse olie til hudpleje brug:

Citronmelisse olie er antiinflammatorisk og reducerer hævelse, så det kan bruges i produkter til akne ramt hud.
Citronmelisse oliens  Antifungale og antibakterielle egenskaber gør det til et effektivt valg i fodcreme mod fodsvamp.

Citronmelisse olie til hårpleje brug:

Citronmelisse olie har en mild sammentrækkende effekt, så olien kan hjælpe mod fedtet hovedbund.

Citronmelisse olie  til andet brug:

Citronmelisse olie kan virke som en humørforstærker, når de bruges i en oliebrænder eller diffuser.
Citronmelisse olie kan bruges i en badeolie blanding for at berolige nerverne.

Bland Citronmelisse olie med Sandeltræsolie, når du ønsker at løse en langvarig udmattelse. Olien giver ikke et energi boost, men hjælper kroppen med at rebalancere sig selv.

 

Dosering: Max 1%. Æterisk Citronmelisse olie må aldrig anvendes ufortyndet da den er for stærk.

Kun til udvortes brug.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Citral, citronellol, eugenol, farnesol, geraniol Linalool & limonen.

Olien opbevares køligt, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Advarsel: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

INCI: Melissa Officinalis Leaf Oil

Kommentarer 0