Gulerodsfrø Olie - Økologisk

Gulerodsfrø Olie - Økologisk

Pris fra 60,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Ægte æterisk Gulerodsfrø Olie, udvundet ved dampdestillation af frø fra Vild Gulerod(Daucus carota)

Gulerodsfrø Olie har en varm, blød, let jordet, tør og træagtig aroma. 

Gulerodsfrø Olie er også kendt som: Gulerodsfrøolie, Carrot Seed Oil & Carota Oil.

Bruges til egen fremstilling af kosmetik, cremer, lotions, massageolier, hårolier, aromaterapi, duftolier osv. 

Læs mere om Gulerodsfrø Olie længere nede på siden. 

INCI: Daucus carota sativa Seed Oil 

10 ml 40,- kr.
20 ml 65,- kr.
30 ml 85,- kr.
50 ml 130,- kr.
100 ml 200,- kr.
250 ml 375,- kr.

Gulerodsfrø Olie til hudpleje brug:

Gulerodsfrø Olie gør moden og tør hud mere fast. Gulerodsfrø Olie er især god i cremer, salver, lotions til ansigtsprodukter, da det medvirker til at forhindre rynker.

Gulerodsfrø Olie er et naturligt vanddrivende middel så det fungerer godt i detox kropsindpakninger.

Gulerodsfrø Olie er regenerativ til beskadiget hud, da det tilskynder til ny cellevækst.

Gulerodsfrø Olie blødgør og glatter huden og fremmer spændstighed på aldrende hud.

Gulerodsfrø Olie har en naturlig SPF (Sun Protection Factor) på 38 til 40, så det er godt at bruge i daglige fugtgivende cremer og lotioner. Gulerodsfrø Olie er dog ikke nok i sig selv, men alene for at sikre en basis solbeskyttelse.

Gulerodsfrø Olie heler ar, blødgør hård hud og mindsker leverpletter.

Gulerodsfrø Olie til hårpleje brug:

Gulerodsfrø Olie er meget gavnlig i shampoo til psoriasis udslæt i hovedbunden.

Gulerodsfrø Olie er antiseptisk og diuretisk så vil det være værdifuldt at have i anti-cellulite og detox wraps og spa behandlings gelcreme.

Gulerodsfrø Olie  til andet brug:

Bland Gulerodsfrø Olie med Sheasmør til at regenerere beskadiget og aret hud.

Tilføj Gulerodsfrø Olie til Morgenfrueolie til brug i fodcremer

Bland Gulerodsfrø Olie med Olibanumolie i natcremer.

 

 

Dosering: Max 1%. Æterisk Gulerodsfrø Olie må aldrig anvendes ufortyndet da den er for stærk.

Kun til udvortes brug.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen.

Olien opbevares køligt, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Advarsel: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

INCI: Daucus carota sativa Seed Oil

Kommentarer 0