Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop - Hurtig levering

Grapeolie - Økologisk

Grapeolie - Økologisk

Pris fra 50,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Grapeolie fremstillet ved vanddampdestillering af skallen fra økologisk Grapefrugt (Citrus paradisi)

Olien kendes også som Grapefruit Oil. Læs mere om oliens egenskaber længere nede på siden. 

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume og aromaterapi samt som smagsgiver i slik, kager osv. 

INCI: Citrus Paradisi Peel Oil

Grapeolie udvindes fra Citrus paradisi.

Grapeolie er nyttig til mere end bare at bekæmpe appelsinhud (cellulite) og forbedre dit lymfesystem, det påvirker også dit humør positivt, giver fornyet energi, stimulerer fordøjelsessystemet, forbedrer immunsystemet, lindrer muskelstivhed, styrker nervesystemet. og hjælper mod fedtet hud og acne.

  • Grapeolie har et højt indhold af C-vitamin og er derfor godt for immunsystemet.
  • Olien kan hjælpe med at beskytte mod forkølelse og influenza, har en meget positiv effekt på fedme, kan hjælpe med at fjerne overskydende vand fra kroppen og er derfor også god til behandling af af appelsinhud (cellulitter).
  • Grapeolie har en opløftende effekt på humøret og kan hjælpe mod stress og depression. Den bruges med stor succes til at bekæmpe muskeltræthed og stivhed. Den stimulerer lymfesystemet og hjælper dermed til at rydde kroppen for toksiner.
  • Det hjælper med at rense olieagtig hud og hjælper også mod acne. Grapeolie bruges  ogsåi hårpleje for at fremme hårvækst.
  • Grapeolie er giftfri, ikke-irriterende, ikke-sensibiliserende, men selvom den er opført som ikke-fototoksisk, kan den irritere huden, hvis husen udsættes for stærkt sollys umiddelbart efter behandling.

Dosering: Max 1%. Kun til udvortes brug.

Olien kan opbevares ved stuetemperatur, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Citrus Paradisi Peel Oil

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen, linalool, citral, geraniol, kumarin

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0