Kryddernellikeolie - Økologisk

Kryddernellikeolie - Økologisk

Pris fra 40,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Kryddernellikeolie fremstillet ved vanddampdestillering af blomsterne fra økologisk Kryddernellike (Eugenia Caryophyllus)

Olien kendes også som Clove Bud Oil. Læs mere om oliens egenskaber længere nede på siden. 

Anvendes blandt andet som i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume og aromaterapi osv. 

INCI: Eugenia Caryophyllus Bud Oil

10 ml 40,- kr.
20 ml 70,- kr.
30 ml 90,- kr.
50 ml 125,- kr.
100 ml 200,- kr.
250 ml 320,- kr.

Kryddernellikeolie udvindes fra Eugenia caryophyllata træet af familien Myrtaceae. Denne olie er en meget kraftig olie, der skal bruges med stor omhu i aromaterapi. Den menes at have vidunderlige egenskaber - fra stimulering af sind og løftedepression, for at hjælpe fordøjelsen, lindre smerter fra leddgigt og gigt, lette åndedrætsproblemer og hjælpe mod benssår.

Kryddernellikeolie er menes desuden at have fantastiske medicinske egenskaber og respekteres for at være usædvanligt god til anti-aging, anti-bakteriel, anti-koagulation, anti-svampe, antiinflammatorisk, antimikrobiel, anti-krampaktig, anti-oxidant, antiseptisk, anti-viral, mod insekticid, stimulerende og vigtigst - smertelindrende (analgetiske) egenskaber.

Dosering: Max 1%. Kun til udvortes brug.

Olien kan opbevares ved stuetemperatur, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Eugenia Caryophyllus Bud Oil

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Eugenol

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0