Ingefærolie - Økologisk

Ingefærolie - Økologisk

Pris fra 90,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk ægte æterisk Kamferolie er fremstillet ved vanddampdestillering af roden fra økologisk Ægte ingefær (Zingiber officinale)

Olien egenskaber inkluderer at være velegnet til at lette forkølelse og influenza, kvalme, køresyge, muskelsmerter, samt mod dårlig cirkulation og gigt smerter.

Anvendes blandt andet som smagsgiver og i kosmetik, cremer. salver, lotions, parfume og aromaterapi osv. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

INCI: Zingiber Officinale Root Oil 

10 ml 90,- kr.
20 ml 170,- kr.
30 ml 240,- kr.
50 ml 125,- kr.
100 ml 700,- kr.

Ingefær er en flerårig urt der vokser sig til omkring 3 - 4 meter høje. Det har karakteristiske rødder.
Ingefærolie menes at den kan anvendes til forkølelse og influenza, kvalme (bevægelsessyge, morgenkvalme) muskelsmerte (især ryggen), cirkulationsproblemer og arthritiske smerter. Den har også opvarmende egenskaber, der hjælper med at bekæmpe ensomhed og depression. Ingefær menes også at være et afrodisiakum baseret på dets energigivende egenskaber.

Ingefærolie til hudpleje brug:

Ingefærolie er god i alle cremer og salver til kolde led.

Ingefærolie er meget beroligende og smertestillende for led og muskler, så olien er for eksempel god sammen med andre olier i massageblandinger og badevæsker til brug efter sport.

Ingefærolie stimulerer cblodirkulationen, så olien kan bruges forsigtigt i wraps.

Ingefærolie er perfekt i massagebalsam, olieblandinger og salver til ømme muskler og led.

Ingefærolie til hårpleje brug:

Ingefærolie stimulerer og giver rødme til huden. I en shampoo kan denne effekt stimulere hår akslen med den ekstra blodcirkulation, hvilket øger iltkoncentrationen. Kan bruges i shampoo og andre produkter mod hårtab.

Ingefærolie til andet brug:

Ingefærolie er god at bruge i fodbad, specielt om vinteren når du vil have varme i kroppen.

 

Dosering: Max 1%. Kun til udvortes brug.

Olien kan opbevares ved stuetemperatur, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

INCI: Zingiber Officinale Root Oil

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi (læs mere her): Limonen, geraniol, citral og linalool

Advarsel når olien er i sin koncentrerede form: Kan være livsfarligt hvis indtages og/eller kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion, hudirritation og alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.

Kommentarer 0