Jojoba Olie - Økologisk

Jojoba Olie - Økologisk

Pris fra 45,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

100% Ren kvalitets koldpresset økologisk jojoba olie af økologiske Jojoba nødder (Simmondsia Chinensis)

Jojoba olie kan påføres huden direkte men kan med fordel anvendes i  kosmetiske produkter som f.eks. cremer, lotions, salver, læbepomader, krops- og hårolie m.m. 

Desuden er Jojoba olie rigtig god at bruge til at lave bee's wraps med. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 
INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Jojoba olie 

30 ml 45,- kr.
50 ml 60,- kr.
100 ml 95,- kr.
250 ml 190,- kr.
500 ml 330,- kr.
1 liter 550,- kr.
2,5 liter 1100,- kr.

Jojoba olie er rig på vitamin E og er en unik voks i væskeform som kan anvendes som en olie. Desuden har den en stabil og langvarig gennemtrængende egenskab på huden. Jojoba har en meget tæt kemisk sammensætning som passer perfekt til hudens egen talg.

Jojoba olie kan med fordel bruges til smøremiddel og hårbalsam, Jojoba ligner hudens naturlige fugtighedsgivende olie, talg, som udskilles af menneskers egen hud. Jojoba olien er velegnet til alle hudtyper, og kan med stor fordel anvendes af personer som har tendens til acne. På grund af sin fine tekstur er Jojoba let at vaske ud og er ideel til bekæmpelse af skæl og tør hud.

Jojoba olien er meget nærende for hud, hår, negle og neglebånd, dette, kombineret med sin hurtige absorptionshastighed, gør jojoba fremragende til alle typer fugtighedscremer og lotions.

Desuden giver jojoba oliens unikke fedtsyreprofil olien en meget lang holdbarhed. Når olien er blandet med andre olier giver jojoba sin modstand mod oxidering til de andre olier i blandingen.

Jojoba Olie har en UVB SPF faktor på 4.

Farve: Lys gul

Konsistens: Tykt

Absorption: Let absorberes af alle hudtyper.

Holdbarhed: Relativ lang holdbarhed på op til 5 år.

Kommentarer 0