Sesamfrøolie - Økologisk

Sesamfrøolie - Økologisk

Pris fra 35,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

UGENS TILBUD - gælder til og med 4 august eller så længe lager haves

Koldpresset økologisk sesamfrø olie fra økologiske Sesam (Sesamum Indicum)

Holdbarhed: Bedst før maj 2020.

Ingen brug af kemiske stoffer under forarbejdningen af olien. 

Kan anvendes til kropsolie, massageolie og aromaterapi samt i cremer, lotions, sæber, salver, kropsolier og hårolier. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil 

30 ml 35,- kr.
50 ml 45,- kr.
100 ml 60,- kr.
250 ml 120,- kr.
500 ml 190,- kr.
1 liter 280,- kr.

Koldpresset økologisk sesamfrø olie.

Sesamolie har gode fugtighedsgivende, beroligende og blødende egenskaber, hvilket gør det fantastisk at medtage i en fugtighedscreme. salve eller lotion.

Sesamolie har naturlige antibakterielle egenskaber mod almindelige hudbakterier, såsom stafylokokker, streptokokker og hudsvampe. Olien har også naturlige antivirale og antiinflammatoriske egenskaber.

Efter at være udsat for vind eller sol hjælper olien med at berolige huden.

Sesamfrø Olie absorberes hurtigt af huden og trænger godt igennem hudvævet. Det kan også bruges til at hjælpe med at helbrede og beskytte ved mindre skader som f.eks. hudafskrabning.

Olien kan også hjælpe til at stramme og styrke ansigtshuden og bruges også til at kontrollere forstørrede porer.

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil

Kommentarer 0