Solsikkeolie - Økologisk - Koldpresset

Solsikkeolie - Økologisk - Koldpresset

Pris fra 35,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

100% Ren kvalitets koldpresset Solsikkeolie fra økologiske solsikkefrø fra Almindelig Solsikke (Helianthus Annuus)

Solsikkeolie kan med fordel anvendes i kosmetiske produkter som f.eks. sæber, cremer, lotions, salver, læbepomader, krops- og hårolie m.m. 

Udvundet udelukkende ved mekanisk koldpresning. 

Læs mere om olien længere nede på siden. 

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil 

Se vores samling af kosmetik opskrifter der indeholder Solsikkeolie 

100 ml

35,- kr.
250 ml 50,- kr.
500 ml 80,- kr.
1 liter 120,- kr.

På grund af solsikkeoliens blødgørende egenskaber hjælper solsikkeolie huden med at bevare sin fugtighed. Brug af solsikkeolie som en lotion på huden af spædbørn virker som en beskyttende barriere og ved at massere dem med denne olie hudinfektioner reduceres med næsten 14 procent. Derfor kan solsikkeolie bruges i deres daglige hudpleje.

Solsikkeolie har et højt indhold af E-vitamin sammenlignet med andre hudplejeolier som f.eks. mandelolie eller sheasmør. E-vitamin er afgørende for at forhindre skade på hudcellerne af f.eks. ultraviolet lys eller UVA fra solen. E-vitamin forbedrer hudens udseende og sundhed ved at forhindre ar dannelse og udjævning af eksisterende rynker.

Solsikkeolie er også rig på vitaminerne A, C og D og sunde carotenoider og voksarter, der danner en beskyttende barriere på huden. Derfor er denne olie effektiv til behandling af akne / bumser. Solsikkeolien er usædvanlig let og ikke fedtet, og bliver derfor let absorberet i huden uden at tilstoppe eller blokere porerne. Solsikke oliens indhold af vitaminer og fedtsyrer virker som antioxidanter og er med til at regenerere hudcellerne og hjælpe huden med at slippe af med akne relaterede bakterier.

Antioxidanterne i solsikkeolie hjælper med at forhindre for tidlige tegn på aldring. Eksponeringen for frie radikaler og sollys øger hastigheden af hudens aldring, hvilket forårsager forekomsten af rynker og fine linjer i en tidlig alder. Antioxidanterne i solsikkeolie mindsker risikoen for at udvikle for tidlige tegn på aldring.

Ved at være naturlig blødgørende forbedrer solsikkeolie din huds fugtbevarende egenskab og er gavnlig for personer med tør, dehydreret eller følsom hud. En blanding af solsikkeolie og ricinusolie er effektiv til at gøre din hud smidig og fjerne døde hudceller og urenheder.

Solsikkefrøolie er en olie af fineste kvalitet, den er let i tekstur og yderst velegnet til øjen- og hudpleje. Olien er velegnet til normal til tør hud og bruges i stigende grad i aromaterapi på grund af sin milde duft og lette tekstur. Solsikke bruges i hudprodukter og skaber en blød følelse på huden.

Ligesom huden har solsikkeolie også en fugtgivende effekt på dit hår. Et bredt udvalg af næringsstoffer og antioxidanter sammen med essentielle fedtsyrer gør det yderst gavnligt for dit hår.

På grund af sin lette tekstur og milde egenskaber opbløder solsikkeolie håret og tilføjer en dejlig glans til den. Solsikkefrøolie hjælper med at styre uglet hår, takler tørhed og beskadigelse og gør dit hår håndterbart. Denne alsidige olie opretholder dit hårs glans og tekstur og kan bruges som en naturlig balsam. Solsikkeolie kan påføres og masseres på din hovedbund inden et bad en gang om ugen for maksimale fordele.

Solsikkeolie hjælper til med at bekæmpe fedtet hår. Det nærer håret og forhindrer splittede ender.

Solsikkeolie er en vigtig kilde til gamma alfa linolensyre (GLA), som hjælper med at forhindre udtynding af hår. Det er effektivt til behandling af hårtab, skaldethed og alopecia areata(pletskaldethed).

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil 

Kommentarer 0