Palmeolie - Økologisk - RSPO Certificeret

Palmeolie - Økologisk - RSPO Certificeret

Pris fra 55,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Økologisk koldpresset palmeolie. 

Holdbarhed: Bedst før juni 2021 

Certificeret af RSPO (Roundtable for Sustainable Palm Oil), læs mere i beskrivelsen længere nede på siden. 

Denne palmeolie plantes og høstes på en bæredygtig måde så den ikke belaster vores miljø. 

Kan for eksempel anvendes i cremer, body butters, lotions, massage olier og salver m.m. 

150 gram - Pris per gram: 0,37 kr. 
200 gram - Pris per gram: 0,35 kr. 
300 gram - Pris per gram: 0,33 kr. 
500 gram - Pris per gram: 0,28 kr. 
1 kg. - Pris per gram: 0,24 kr. 

INCI: Elaeis Guineensis Oil

Palmeolie - Økologisk - RSPO Certificeret
Varer
 
Pris
Note
Antal

Denne økologiske koldpressede palmeolie er en olie, der stammer fra økologiske frugter af palmen Elaeis guineensis. Palmeolien er fast, men blød ved stuetemperatur. Den har en cremet hvid farve og en neutral duft.

Traditionel palmeolie er stærkt medvirkende til kraftig skovrydning, som ofte finder sted for at gøre plads til nye palmeplantager. Dette har en enorm indvirkning på vores naturlige verden og bør undgås for enhver pris. Vores palmeolie er certificeret af RSPO (Roundtable for Sustainable Palm Oil). Bæredygtig palmeolie er vigtig, fordi RSPO insisterer på international rettigheder for arbejderne og hjælper med at begrænse udbredningen af skovrydning. Tag det etiske valg ved at skifte til RSPO-certificeret palmeolie i dag.

Palmolie bruges ofte i hudpleje produkter da den er blødgørende og fugtighedsgivende.
Palmolien er rig på vitamin A og E og er en ofte anvendt i mange kommercielle hudplejeprodukter. Palmeolien er meget godt at fjerne olie og snavs fra hår og hud, derfor anvendes den ofte sammen med oliven og kokosolie i sæber.

Palmolie hjælper tør og beskadiget hud og kan også bruges til hår balsam.

Palmeolie fantastisk til body butter, varm olie massage og andre hudpleje produkter. Generel er Palmeolien god til massage og massage produkter.

Smeltepunkt: 33-40°C

INCI: Elaeis Guineensis Oil

Kommentarer 0